Έναρξη του Προγράμματος «Ανοιχτή Κουζίνα» – 2.10 ευρώ η μερίδα!

Το νέο πρόγραμμα του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης ξεκινά τη Δευτέρα 26 Αυγούστου. Θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή (11:30π.μ. – 15:30μ.μ.) στο Α΄ ΚΑΠΗ Αργυρούπολης (Αλεξιουπόλεως 27). Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 9910858.
Το Μενού κυρίως από τη Μεσογειακή Κουζίνα, με ποικιλία από 5 διαφορετικά είδη καθημερινά (κρεατικό, πουλερικό ή ψάρι, λαδερό, ζυμαρικό και όσπριο) αλλά και τη Διεθνή, με συνοδευτικό ψωμί στην τιμή των 2,10€ (μετά τη μείωση του ΦΠΑ).
Στις δύσκολες μέρες που όλοι βιώνουμε, με την ανεργία και τη φτώχεια να πλήττουν σχεδόν κάθε σπίτι, ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης στο πλαίσιο της ασκούμενης Κοινωνική πολιτικής θέτει σε προτεραιότητα την κοινωνική στήριξη του τοπικού πληθυσμού και ιδιαίτερα των ευάλωτων ομάδων.
Αναγνωρίζοντας την πληθώρα των πιεστικών αναγκών που έχουν ανακύψει λόγω της πρωτοφανούς κρίσης, αναλάβαμε την υιοθέτηση μιας καινοτόμας πρακτική, του «Προγράμματος παροχής Έτοιμων Γευμάτων Ανοιχτή Κουζίνα», με πολύ χαμηλό κόστος και συγχρόνως εξασφάλιση ποιοτικού φαγητού.
Η ‘’Ανοιχτή Κουζίνα’’ σχεδιάστηκε για να απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και όχι μόνο στις ευπαθείς ομάδες, καθώς αποτελεί μια κοινωνική δράση που μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην ανακούφιση από τις συνέπειες των δυσμενών κοινωνικοικονομικών συνθηκών και στη διευκόλυνση των ανθρώπων που πλήττονται από αυτές.
Θέτοντας σε εφαρμογή την ‘Ανοιχτή Κουζίνα’ συμπληρωματικά με την παροχή πληθώρας Δράσεων Αλληλεγγύης, πιστεύουμε ότι σε αυτή τη χρονική περίοδο συμβάλλουμε έμπρακτα στην στήριξη αρκετών οικογενειών και συνανθρώπων μας.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.