Beach Volleyleague 2013 – οι νικητές (EIKONEΣ)




Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά στην γ’ μαρίνα Γλυφάδας οι αγώνες BeachVolley Ερασιτεχνών και οι τελικοί BΕΑCH VOLLEYLEAGUE 2013 με τη συμμετοχή αθλητών της Α1 κατηγορίας volley και επίλεκτων ερασιτεχνών . Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο με τη συμμετοχή 16 ομάδων. Το Σάββατο 3 Αυγούστου έγιναν οι αγώνες των ερασιτεχνών και την Κυριακή οι αγώνες των επαγγελματιών με την ανάδειξη των πρώτων πρωταθλητών Ελλάδας.

Στους αγώνες των ερασιτεχνών νικητές από τις γυναίκες αναδείχθηκαν οι Ηλιάνα Τσαούση και Μάρα Μανώλη και από τους άνδρες
οι Δημήτρης Παπανικολάου και Βασίλης Κατσακούλας. Στους αγώνες των επαγγελματιών κινητές αναδείχθηκαν: μεικτό οι Ν. Ρουμελιώτης, Β. Καραντάσιου, ανδρικό: οι Ραφαήλ Κουμεντάκης, Κων/νος Δαλακούρας, γυναικών οι Χριστίνα Πασιαλή και Γιώτα Βλασερού.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος ο τεχνικός υπεύθυνος της διοργάνωσης Μιχάλη Τριανταφυλλίδη ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δημήτρης Τσαμπίρας και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Βίγλας. Την ευθύνη της διοργάνωσης από πλευράς Δήμου είχε ο αθλητικός τομέας του ΚΑΠΠΑ και την υλοποίηση ο τομεάρχης Αθλητισμού Στράτος Κάννος.

Από αριστερά ο τομεάρχης αθλητισμού του Κ.Α.Π.ΠΑ Στρ. Κάννος και ο τεχνικός υπεύθυνος της διοργάνωσης Μ. Τριανταφυλλίδης κατά την διάρκεια των απονομών

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.