Ψήνεστε για barbeque;





Η εταιρεία ηλεκτρικών συσκευών ΑΦΟΙ ΚΟΛΟΜΒΟΥΝΗ συνεχίζει τη σειρά από ενδιαφέροντα events (τόσο αναφορικά με τα προϊόντα όσο και για την εκπαίδευση του καταναλωτή σε αυτά και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε πελάτη) τα οποία έχουν ξεκινήσει και θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται σε όλα τα καταστήματα της εταιρείας μέχρι το τέλος του έτους. Με τις ενέργειες αυτές η εταιρεία επιθυμεί να εκπαιδεύσει τους πελάτες της στη χρήση εύκολων και εύχρηστων προϊόντων για κάθε σπίτι και παράλληλα να τους προσφέρει τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην όλη διάρκεια της διαδικασίας.
Μετά την πρώτη μας επιτυχημένη διοργάνωση event στο κατάστημα του Ελληνικού που ο κόσμος ανταποκρίθηκε με χαρά και κεράσαμε σπιτικό παγωτό, συνεχίζουμε με το δεύτερο από τη σειρά αυτή των events, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την εταιρεία ΔΗΜΚΑ ΑΕ και σας καλούμε για barbeque στο κατάστημα μας της Ηλιούπολης (Σοφοκλή Βενιζέλου 115) το Σάββατο 6 Ιουλίου από τις 11.00 το πρωί έως και τις 15.00 το μεσημέρι.
Σας περιμένουμε να απολαύσετε τις γευστικές δημιουργίες του έμπειρου σεφ μας από τις ψησταριές υγραερίου CAMPINGAZ για γρήγορο και υγιεινό ψήσιμο χωρίς καπνούς και στάχτες.
Ψήνεστε για barbeque ;;;;;

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.