Ψεκασμοί για τα κουνούπια
Τη Δευτέρα, 1η Ιουλίου 2013, σε συνέχεια του πρώτου ψεκασμού που πραγματοποιήθηκε στις 17 & 18 Ιουνίου 2013, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες δεύτερου ψεκασμού, για την αντιμετώπιση του προβλήματος των κουνουπιών. Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν με φορέα υλοποίησης την Περιφερειακή Ενότητα του Κεντριού Τομέα Αθηνών, στην περιοχή του ρέματος Πικροδάφνης στην Ηλιούπολη.
Οι ανωτέρω εργασίες ψεκασμών υλοποιούνται στο πλαίσιο αντιμετώπισης του προβλήματος σε όλη την περιοχή του ρέματος της Πικροδάφνης, με δεδομένο ότι η συγκεκριμένη περιοχή αποτελεί κύρια εστία του προβλήματος στην πόλη, μετά από σειρά ενεργειών και παρεμβάσεων του Δήμου Ηλιούπολης, προς την Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών. Σημειωτέον ότι οι ψεκασμοί επεκτείνονται και στο υπόγειο τμήμα του κλειστού αγωγού, και το σκεύασμα που χρησιμοποιείται είναι το BITOR.
Οι ψεκασμοί θα συνεχιστούν, δεδομένου ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά 9 με 10 κύκλους ψεκασμών.Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.