Με προβλήματα η αποκομιδή των απορριμμάτων στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης




Παρά το γεγονός ότι η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης λειτουργεί κανονικά σήμερα Δευτέρα 15 Ιουλίου, παρουσιάζονται προβλήματα με την αποκομιδή των απορριμμάτων.
Αιτία των προβλημάτων αυτών είναι η κατάληψη του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στη Φυλή, από εργαζόμενους στην Αυτοδιοίκηση.
Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί πόσο χρόνο θα διαρκέσει η κατάληψη, γι αυτό ζητούμε την κατανόηση των συμπολιτών μας για τα προβλήματα που πιθανόν θα εμφανιστούν στην καθαριότητα της πόλης τις επόμενες ημέρες.
Παράλληλα, απευθύνουμε έκκληση στους κατοίκους και επαγγελματίες του Δήμου μας για το διάστημα που παραμένει κλειστός ο Χ.Υ.Τ.Α. και προκειμένου το πρόβλημα της καθαριότητας να μην πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, να μην εναποθέτουν τα απορρίμματά στους κάδους. Εφόσον αυτό δεν είναι εφικτό, να τα εναποθέτουν εντός των κάδων , μέσα σε σακούλες που θα είναι σφιχτά δεμένες.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας και οι εργαζόμενοι θα κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να κρατήσουν την πόλη μας καθαρή και όμορφη την επόμενη περίοδο, ζητούμε όμως και τη δική σας κατανόηση και συνεργασία, προκειμένου να πετύχουμε το στόχο αυτό. 
Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε ότι η Καθαριότητα της πόλης, είναι υπόθεση όλων μας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.