Άλιμος – Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης




Καλούνται τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης να προσέλθουν στην αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου (οδός Φαν Βάικ και Λεωφ. Ποσειδώνος) – Αίθουσα Βασίλη Κατσή, σε τακτική συνεδρίαση την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013 και ώρα 20.00 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 76 του Ν./3852/2010 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Ενημέρωση επί της προσφυγής του Δήμου Αλίμου ( μαζί με το Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης) στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της 225/2013 απόφασης της Διυπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων με θέμα την μεταφορά στο ΤΑΙΠΕΔ περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου ( π. αεροδρόμιο Ελληνικού & ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά ). Τεκμηρίωση εννόμου συμφέροντος του δήμου Αλίμου ( διοικητικά όρια εντός του αεροδρομίου σύμφωνα με την υπ’ αρ. 56/1939 απόφαση του Αναθ. Διοικ. Δικαστηρίου Ορίων, χωροθέτηση ΣΜΑ/ΚΔΑΥ, διαδημοτικό κοιμητήριο, κ.α.)

2. Ενημέρωση επι των πεπραγμένων σχετικά με την υλοποίηση του Διαδημοτικού Σταθμού Μεταφόρτωσης – Επεξεργασίας- Ανακύκλωσης Απορριμμάτων ( ΣΜΑ/ΚΔΑΥ)

3. Συζήτηση για ενέργειες του Δήμου στο θέμα της ιδιωτικοποίησης της μαρίνας Αλίμου από το ΤΑΙΠΕΔ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΘΑΝΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.