Άλιμος – “Λαϊκή” αναστάτωση στην Παλαμηδίου




Επιστολή διαμαρτυρίας με τις υπογραφές όλων των επαγγελματιών της οδού Παλαμηδίου προκάλεσε η απόφαση να λειτουργήσει στην οδό Παλαμηδίου και στο τμήμα μεταξύ Ταξιαρχών και Λυσικράτους το εμπορικό τμήμα της λαϊκής του Κάτω Καλαμακίου.

 Προφανώς η Διοίκηση του Δήμου μετά τα προβλήματα που από το 2010 δημιούργησε στην λαϊκή του Άνω Καλαμακίου θέλει τώρα να τα μεταφέρει και στην λαική στο Κάτω Καλαμάκι. Όπως αναφέρουν στην επιστολή διαμαρτυρίας οι επαγγελματίες της οδού Παλαμηδίου δεν είναι δυνατόν σε έναν δρόμο διπλής κατεύθυνσης και δίπλα σε αμιγή (κλειστό) πεζόδρομο να λειτουργεί λαϊκή, αφού έτσι γίνεται αδύνατη η πρόσβαση των πελατών στα καταστήματα και τα γραφεία.

Ο Επικεφαλής της μειοψηφίας κ. Νίκος Τσαμπαρλής επισκέφτηκε την λαϊκή και συνομίλησε με όλους τους ενδιαφερομένους. Επικοινωνία με τους επαγγελματίες είχαν και οι επικεφαλείς των άλλων παρατάξεων κ.κ. Χρήστος Δουρίδας και Δημήτρης Κλαυδιανός.
Μετά από συνεννόηση των τριών παρατάξεων αποφασίσθηκε να τεθεί εκ νέου στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της λαϊκής με πρόταση για την αποδοχή των δίκαιων ενστάσεων των επαγγελματιών και την αλλαγή της σχετικής απόφασης.
Θέλουμε να ελπίζουμε ότι το θέμα θα λυθεί άμεσα και δεν θα ακολουθήσει τα χνάρια της λαϊκής του Άνω Καλαμακίου που από το 2010 με αλλεπάλληλες αποφάσεις της Διοίκησης του Δήμου μεταφέρεται από τον έναν δρόμο στον άλλο, προκαλώντας την δίκαιη αγανάκτηση κατοίκων και επαγγελματιών.

(alimos.com)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.