O δήμαρχος Νέας Σμύρνης για το κλείσιμο της ΕΡΤ




ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ για την ΕΡΤ και τα νομοθετικά διατάγματα...

Με δήλωση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης ΣταύροςΤζουλάκης, τοποθετήθηκε για το θέμα της ΕΡΤ και των νομοθετικών διαταγμάτων.

Η δήλωση του Δημάρχου έχει ως εξής:

“Ο προσχηματικός τρόπος «εξυγίανσης» δημοσίων επιχειρήσεων, στη λογική του «αποφασίζουμε και διατάσσουμε» πιστεύω ότι δεν οδηγεί σε θετικό αποτέλεσμα.

Η δημόσια τηλεόραση, με μια τεράστια πολιτική και πολιτιστική προσφορά στον τόπο, ίσως η μοναδική όαση απέναντι στο χάρτη της κακογουστιάς πολλών εκπομπών ιδιωτικών καναλιών δεν είναι δυνατόν με μια μεσονύκτια κίνηση πολιτικής πυγμής να καταργείται.

Η Δημοκρατία λειτουργεί με διάλογο και όχι με Υπουργικές Αποφάσεις, που θυμίζουν άλλες εποχές…. .

Πιστεύω ότι μια πραγματικά ανεξάρτητη δημόσια τηλεόραση απαλλαγμένη από κόμματα και λοιπούς θεσμούς πολιτικής εξουσίας, η οποία ακούγεται μέχρι και το τελευταίο ακριτικό σημείο της χώρας, είναι ανάγκη να υπάρξει, με ορθολογική διαχείριση των χρημάτων των Ελλήνων φορολογουμένων.

Είμαι κατηγορηματικά αντίθετος στον τρόπο με τον οποίο επιχειρεί η πολιτική εξουσία να διαχειριστεί την τύχη της δημόσιας τηλεόρασης και στέκομαι αλληλέγγυος στους εργαζόμενους που μέσα σε μία νύχτα έμειναν χωρίς δουλειά”

(e-epikaira.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.