Νέο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για το σχολείο στη Βούλα




Νέο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα Παρασκευή 28/6 και ώρα 18:00μ.μ.
στο Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης
για το θέμα
«Παράταση δανείων Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και αποκλειστική διάθεση των πόρων για την απαλλοτρίωση και δημιουργία του Γ΄ Γυμνασίου – Λυκείου Βούλας».
Σπύρος Πανάς: «Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του, ενώπιον των Δημοτών»

Λόγω έλλειψης απαρτίας, δεν πραγματοποιήθηκε η νέα έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, που είχε συγκληθεί για την Πέμπτη 27 Ιουνίου, με θέμα την «Παράταση δανείων Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και αποκλειστική διάθεση των πόρων που θα προκύψουν για την απαλλοτρίωση και δημιουργία του Γ΄ Γυμνασίου – Λυκείου Βούλας».
Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που ματαιώνεται η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το συγκεκριμένο θέμα, εξαιτίας της μη προσέλευσης μιας ομάδας Δημοτικών Συμβούλων από όλες τις δημοτικές παρατάξεις.
Ο Δήμαρχος, κ. Σπύρος Πανάς, δήλωσε σχετικά: «Αποδεικνύεται, δυστυχώς, ότι κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι επιλέγουν σκόπιμα την τακτική της μη προσέλευσης, για να εξυπηρετήσουν μικροπαραταξιακές σκοπιμότητες και προσωπικά συμφέροντα. Η συμπεριφορά αυτή προσβάλει το θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου και αποτελεί εμπαιγμό για όλους τους δημότες, κυρίως όμως για τους πολίτες της Βούλας, που περιμένουν το συγκεκριμένο έργο εδώ και 30 χρόνια.»
Ο κ. Πανάς συγκάλεσε νέα έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το απόγευμα της Παρασκευής 28 Ιουνίου και κάλεσε όλους τους πολίτες του Δήμου, να δώσουν το παρών. Όπως τόνισε «Είναι ώρα κάποιοι να σταματήσουν να παίζουν «κρυφτό», στις πλάτες της τοπικής κοινωνίας. Ας πουν ξεκάθαρα την άποψή τους και ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του, ενώπιον των δημοτών».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.