Ηλιούπολη – παραστάσεις των παιδικών και εφηβικών θεατρικών τμημάτων




Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.) – Γρηγόρης Γρηγορίου» σας καλεί να παρακολουθήσετε τις ετήσιες παραστάσεις των παιδικών και εφηβικών θεατρικών τμημάτων των εργαστηρίων του , οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου (Σοφ. Βενιζέλου & Κουντουριώτη) σε διδασκαλία και σκηνοθεσία της θεατρολόγου Μάγιας Δεληβοριά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013 και ώρα 7.00 μ.μ.
«Τσιρκολελέτα» της Μάγιας Δεληβοριά (παιδικό τμήμα)
Παρουσιαστές, ακροβάτες, κλόουν, τίγρεις και θηριοδαμαστές μπλέκουν σε μια ιστορία μυστηρίου που διαδραματίζεται σε ένα τσίρκο. Θα σας περιμένουν να τους απολαύσετε σε μια φαντασμαγορική παράσταση και να ανακαλύψετε μαζί τον ένοχο.

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 και ώρα 11.00 π.μ. (εφηβικό τμήμα)
«Η Σιρεφά και οι χαμένες νότες» του Γιώργου Κωνσταντινίδη
Ένα έργο που μαθαίνει στα παιδιά, μέσα από ένα μαγικό ταξίδι στο χρόνο γεμάτο ήχους και συναισθήματα, τους μεγάλους συνθέτες της ελληνικής και παγκόσμιας μουσικής. Θα ζήσουν το εκπληκτικό παιχνίδι της μουσικής και θα περπατήσουν στη χώρα των ήχων.

Kυριακή 16 Ιουνίου 2013 και ώρα 7.00 μ.μ (παιδικό τμήμα)
«Μικρός πρίγκιπας» του Αντουάν ντε Σαιντ Εξυπερύ
Ένα από τα αριστουργήματα της παγκόσμιας παιδικής λογοτεχνίας που πάντα διαβάζεται και παρακολουθείται με την ίδια συγκίνηση από μικρούς και μεγάλους. Ένα έργο που υμνεί την εμπιστοσύνη στην ανθρώπινη φύση, την φιλία και την αγάπη: «με την καρδιά να αναζητούμε την ουσία που μόνα τους τα μάτια δεν τη βλέπουν»

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ελπίζουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο:
210 9940699.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.