Η μεγάλη γιορτή του “ΣΤΗΣΙΧΟΡΟΥ” (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ :

Μια παράσταση από μόνη της δεν φέρνει την επιτυχία. Το σωστό στήσιμό της οι υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας τα μέλη και οι χορευτές μας είναι αρκετά για να φέρουν την επιτυχία. Μετά την ολοκλήρωση του 2ου Διήμερου Παραδοσιακών Χορών που διοργάνωσε ο Χορευτικός Λαογραφικός Όμιλος ¨ΣΤΗΣΙΧΟΡΟΣ¨ με όλους εσάς για σας στις 14 κ 15 Ιουνίου 2013, αισθανόμαστε τη βαθύτατη και ειλικρινή υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά από καρδιάς όλους όσους παραβρέθηκαν, συμμετείχαν σε αυτήν είτε με την υποστήριξή τους, είτε με την συμμετοχή τους, είτε με την παρουσία τους. Νοιώθουμε ιδιαίτερη τιμή και χαρά για τα θετικά σχόλια που απέσπασε η παράσταση αυτή τόσο για την οργάνωση όσο και για τους χορούς που κατάφεραν να συγκινήσουν όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας αυτό, την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και δείχνεται συνεχώς στον Όμιλο και πιστεύουμε να ικανοποιηθήκατε και σεις από την συμμετοχή σας στην παράσταση αυτή γιατί χωρίς εσάς ίσως να μην υπήρχε αυτή η επιτυχία.
Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε :
1.- Τους Μουσικούς και Τραγουδιστές της Εκδήλωσης:
Μουσικό σχήμα «ΕΠΤΑΣΗΜΟ»: Παπαναστασίου Βαγγέλη (Πνευστά), Ηλιάδη Ιάκωβο (Λαούτο), Σαραντίδη Βαγγέλη (Βιολί), Ακριβόπουλο Λάζαρο (Κρουστά). Τον Γραμματικό Βασίλη (Γκάιντα Μοναστηράκι Δράμας), Μπάκο Δημήτρη (Γκάιντα Βώλακας Δράμας), Σέρβο Γιάννη (Τσαμπούνα Τζιά), Δεμέναγα Κωνσταντίνο (Λαούτο Τζιά)
Φωτιάδη Γιάννη (Λύρα Πόντου), Κατσώτη Περικλή (Νταούλι), Χαραλαμπίδου Λιάνα (Τραγούδι Πόντου), Κώτσου Βαγγέλη, Γάκο Ηλία, Κατσή Γιάννη (Τραγούδι Αγράφων), και τα Μέλη – Χορευτές του Ομίλου μας: Γεωργακοπούλου Εβίτα, Καλογεροπούλου Αναστασία, Κορναράκη Βασιλεία, Λάζαρη Ευαγγελία, Μπλέτσα Δήμητρα, Περοπούλου Ανδριανή.
2.-Για την προσωπική τους εργασία:
Στην Επιμέλεια Σκηνικών της Εκδήλωσης τους:
Μπλέτσα Δήμητρα , Πετρίδη Λυδία, Χατζηγιάννη Αλεξάνδρα, Παπαιγνατίου Αλεξάνδρα, Τραυλού Αναστασία, Πίκουλα Ελπίδα, Πίκουλα Δανάη, Δασκαλάκη Αργυρώ, Αντωνιάδη Χρυσάνθη, Αυλόγητο Σπύρο και Μαμάκο Αλέξη.

Για την Τεχνική Υποστήριξη της Εκδήλωσης τον:
Πίκουλα Αθανάσιο
Για την Ενδυματολογική Επιμέλεια της Εκδήλωσης της:
Παραδοσιακές Ενδυμασίες Σταματίνα και Ασημίνα Μπογέα http://www.paradosiakes-endymasies.gr/
Για την Επιμέλεια Φωτογραφιών κ Βιντεοσκόπηση της Εκδήλωσης την:
Φουντουλάκη Μαρία – Photographer and Editor: Foudoulaki Mandy http://mandyfoudou.tumblr.com/ . και
Για το έντυπο πρόγραμμα την: Μαίρη Μπατάνη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αλίμου Θάνος Ορφανός, οι Αντιδήμαρχοι Μαρία Μουτσάτσου, Βαγγέλης Ευαγγελίου, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Αλέξης Τσέκας, Δήμητρα Κλεώπα Μπίσμπα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Πέτσας, ο επικεφαλής της παράταξης ¨Άλιμος όλοι μαζί¨, Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Τσαμπαρλής, ο επικεφαλής της παράταξης “Λαίκή Συσπείρωση” Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Δουρίδας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Άρης Κιουρκτσόγλου, Δημήτρης Δημάκης, Οδυσσέας Κορακίδης, Κλέα Μανωλαράκη, Αναστασία Σιμιτροπούλου, Νίκος Παπανικολάου, Ανδρέας Κονδύλης, Άρης Τάγκαλος, Σοφία Κωσταμπάρη, Άννα Σρέτσκοβιτς και ο Πρόεδρος των Εργαζομένω του Δήμου Αλίμου Δημήτρης Γεωργακοπουλος.

Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, μια παρουσία που μας γέμισε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο μας!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=t51dsr-RSkI

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.