Εκτός ΝΟΒ Πρωτονοτάριος – Χατζηδάκης




Δύο υδατοσφαιριστές με πολυετή προσφορά, ο Στέλιος Πρωτονοτάριος και ο Γιώργος Χατζηδάκης, αποχωρούν από το δυναμικό της Βουλιαγμένης. Οι λόγοι που οδήγησε και τους δύο μακριά από το αγαπημένο τους άθλημα είναι επαγγελματικοί. Οι ανακοινώσεις του ΝΟΒ:

Ο ΝΟΒ ανακοινώνει την αποχώρηση του Στέλιου Πρωτονοτάριου από την ομάδα των Ανδρών λόγω αυξημένων οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η από κοινού απόφαση πάρθηκε αφού ο Στέλιος την προσεχή χρονιά δεν θα μπορέσει να παρακολουθήσει το πρόγραμμα αγώνων και προπονήσεων της ομάδας.
Ο ΝΟΒ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον Στέλιο για την προσφορά του στη Βουλιαγμένη. Αγωνιζόμενος ανελλιπώς τα τελευταία 20 χρόνια με το σκουφάκι της ομάδας, είναι ένας αθλητής που αποτέλεσε υπόδειγμα για τους συναθλητές του όλα αυτά τα χρόνια, τόσο με την αγωνιστική του παρουσία όσο και ως χαρακτήρας.
Η Διοίκηση και οι προπονητές του Ομίλου του εύχονται καλή τύχη στην προσωπική και αθλητική του ζωή. Ελπίζουμε ότι θα παραμείνει κοντά στην οικογένεια του ΝΟΒ στο μέλλον.
O Στέλιος ήταν αθλητής του ΝΟΒ σε όλη τη διάρκεια της επιτυχημένης καριέρας του. Ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας των γεννηθέντων το 81-82 που σάρωσε τους τίτλους στα παιδικοεφηβικά πρωταθλήματα, αρχηγός της Εθνικής Νέων που κατέκτησε το χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (Κωνσταντινούπολη 2001) ενώ αγωνίστηκε και με την Εθνική Ανδρών το 2006 στο Πανευρωπαϊκό του Βελιγραδίου.
Φυσικά ήταν ενεργό μέλος και της ανδρικής μας ομάδας, για περισσότερα από 10 χρόνια, με κυριότερες επιτυχίες την κατάκτηση του νταμπλ το 2012 (φωτό) και τη συμμετοχή στον τελικό του LEN Trophy το 2004.

Ο ΝΟΒ ανακοινώνει την αποχώρηση του Γιώργου Χατζηδάκη από την ομάδα των Ανδρών λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Ο Γιώργος ξεκίνησε το πόλο από τις ακαδημίες του ΝΟΒ και αγωνίστηκε για πολλά χρόνια με την ομάδα τιμώντας όσο λίγοι το σκουφάκι της Βουλιαγμένης και ξεχωρίζοντας με το ήθος, την αγωνιστικότητά του και την αγάπη του για τη Βουλιαγμένη.
Ο ΝΟΒ τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια και του εύχεται καλή τύχη. Είμαστε σίγουροι ότι θα παραμείνει κοντά στην οικογένεια του Ομίλου που και ο ίδιος τόσο πολύ αγαπά.
Ο Γιώργος ήταν ο βασικός φουνταριστός της ομάδας των γεννηθέντων 81-82 που κατέκτησε όλους τους τίτλους στα παιδικοεφηβικά πρωταθλήματα, μέλος της Εθνικής Νέων που κατέκτησε το χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2001 (Κωνσταντινούπολη) και της ανδρικής μας ομάδας που αγωνίστηκε στον τελικό του LEN Trophy το 2004.
Στην Εθνική Ανδρών ήταν πάντοτε στις προτιμήσεις των ομοσπονδιακών όμως είχε να ανταγωνιστεί κορυφαίους φουνταριστούς κι έτσι αγωνίστηκε σε επίσημη διοργάνωση μόνο το 2006, στο Πανευρωπαϊκό του Βελιγραδίου. Ήταν επίσης ο τελευταίος που “κόπηκε” πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2007 (Μελβούρνη).
Μετά από 3 χρόνια στη Λάρισα (2009/10) και τη Χίο (2010/12) επέστρεψε το προηγούμενο καλοκαίρι στον ΝΟΒ και συνετέλεσε σημαντικά στη φετινή πορεία της ομάδας μας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.