Ανοικτή Συνέλευση της Επιτροπής Κατοίκων Γλυφάδας




Η κατάσταση χειροτερεύει συνέχεια και νέα μέτρα – πάνω στα ήδη δυσβάστακτα – εξαγγέλλονται. Απαιτείται η κοινή δράση όσο γίνεται περισσότερων συναγωνιστών και φίλων. Πρέπει να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη ένταση τις προσπάθειές μας, ώστε να ενταθεί η αναγκαία αντίσταση στους άδικους φόρους, τα χαράτσια, την αύξηση των τιμών στο ηλεκτρικό ρεύμα κ.λ.π. και τη φοροληστεία της τρικομματικής συγκυβέρνησης. Πρέπει να δυναμώσει η λαϊκή αντίδραση και περισσότεροι συμπολίτες μας να πάρουν ενεργά και αγωνιστικά μέρος στις προτεινόμενες από τον Συντονισμό Συλλογικοτήτων Επιτροπών Κατοίκων, Σωματείων, Κινήσεων, Συνελεύσεων «ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ» δράσεις.
Απαιτείται να ασχοληθούμε με το θέμα της ανεργίας που πλήττει μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας και κυρίως των νέων, αλλά και την ανάπτυξη αλληλέγγυων δράσεων για την ανακούφιση των πλέον επιβαρυμένων περιπτώσεων.
Είναι λοιπόν απαραίτητο να πάρουμε μαζικά μέρος στη Συνέλευση της Επιτροπής μας. Για να οργανώσουμε τις αναγκαίες τοπικές δράσεις. Η γνώμη όλων και κυρίως η συμμετοχή στη δράση είναι απόλυτα απαραίτητες.
Καλούμε λοιπόν όλους τους συμπολίτες μας στην ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 7.30 μ.μ.
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ»
Όσοι επιθυμούν μπορούν να φέρουν και τις δηλώσεις για τη ΔΕΗ.
Έφτασε η ώρα να πούμε ΩΣ ΕΔΩ !
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ σε κυβέρνηση, τράπεζες, ΕΕ, ΔΝΤ
ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ τη δημόσια περιουσία
Δεν θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε!
Διαδίδουμε στους συμπολίτες μας – όσο πλατύτερα γίνεται – το Κάλεσμα για την ανοικτή συνέλευση Της Επιτροπής Κατοίκων Γλυφάδας.
Τηλ.: 6945754555, 6946505419, 6936838922
Επιτροπή Κατοίκων Γλυφάδας
Ενάντια στο μνημόνιο και τις αντιλαϊκές πολιτικές
http://epitropiglyfadas.blogspot.gr/ – [email protected]

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.