Αυτή είναι η Ντεχάρ που έβαλε… γκολ στην Εθνική Γαλλίας (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Τρία χρόνια έχουν περάσει από την αποκάλυψη του «ροζ» σκανδάλου που συγκλόνισε την Εθνική Γαλλίας, με πρωταγωνιστές τους Φρανκ Ριμπερί, Καρίμ Μπενζεμά, Σίντνει Γκοβού και το πρώην call girl από το Μαρόκο, τη Ζαχία Ντεχάρ, που είχε αδυναμία… στη μπάλα, τους ωραίους άνδρες και τα λεφτά!

Τρία χρόνια μετά, ο νυν πρωταθλητής Ευρώπης με τη Μπάγερν και ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης (και έξι ακόμη άτομα) καλούνται να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη για τις ερωτικές τους περιπτύξεις με την ανήλικη τότε καλλονή, που πλήρωναν αδρά για να απολαύσουν τις υπηρεσίες της.

Ο 30χρονος Ριμπερί, που είναι πλέον παντρεμένος, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και τρία έτη, επειδή πλήρωσε 700 ευρώ την 17χρονη τότε Ζαχία, προκειμένου να πετάξει από το Παρίσι στο Μόναχο για να παραστεί στο… prive πάρτυ για τα 26α γενέθλιά του, σε πολυτελές ξενοδοχείο! Ο Ριμπερί έχει παραδεχτεί ότι έχει κάνει σεξ με την ξανθιά καλλονή, υποστηρίζει όμως πως δεν γνώριζε ότι ήταν ανήλικη.

Και ο Καρίμ Μπενζεμά επίσης κατηγορείται ότι πλήρωσε 500 ευρώ την ανήλικη τότε Μαροκινή προκειμένου να απολαύσει τις ερωτικές της «υπηρεσίες» σε σουίτα ξενοδοχείου στο Παρίσι. Ο ίδιος πάντως αρνείται ότι πλήρωσε χρήματα.
«Τους αγάπησα όλους»

Το σκάνδαλο ξέσπασε λίγες εβδομάδες πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, όταν η Ντεχάρ συνελήφθη σε οίκο ανοχής, μετά από έφοδο της αστυνομίας. Και μπορεί οι αποκαλύψεις να έπληξαν το γόητρο των Γάλλων ποδοσφαιριστών, ωστόσο εκτόξευσαν στα ύψη την καριέρα της Ντεχάρ!

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, η Ντεχάρ έγινε ιερόδουλη στην ηλικία των 15 ετών, ωστόσο έλεγε στους πελάτες της ότι ήταν ενήλικη.

Σε συνέντευξη που έδωσε μετά τις αποκαλύψεις για τις… ιδιαίτερες σχέσεις που διατηρούσε με πολλούς άσσους της Εθνικής Γαλλίας, η Ζαχία Ντεχάρ εξομολογήθηκε πως γνώρισε τον Ριμπερί σε κλαμπ στο Παρίσι, εκείνος την πλησίασε και αμέσως την προσκάλεσε στο Μόναχο για να γίνει το… δώρο γενεθλίων του. Επέμινε μάλιστα, πως ο Ριμπερί δεν ήξερε ότι ήταν ανήλικη.

Το σκάνδαλο αγγίζει και άλλους ποδοσφαιριστές, καθώς η Ντεχάρ αποκάλυψε ότι κοιμήθηκε επίσης με τους Μπενζεμά και Γκοβού, ενώ ισχυρίζεται ότι στη λίστα της βρίσκονται και άνθρωποι της σόου μπίζνες. Η ίδια πάντως είχε ομολογήσει τότε, ότι… τους αγάπησε όλους και ζήτησε να μην τους ασκηθούν διώξεις, αφού της φέρθηκαν με πολύ σεβασμό!

Από call girl, μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας

Εκτός από όμορφη όμως, η Ντεχάρ φαίνεται πως είναι και έξυπνη, αφού κατάφερε να «εξαργυρώσει» τη φήμη από το σκάνδαλο με την Εθνική Γαλλίας και με το παραπάνω.

Έτσι, από συνοδός πολυτελείας πέρασε στο χώρο της μόδας, και μάλιστα με επιτυχία. Αρχικά αποτέλεσε μούσα του παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή Καρλ Λάγκερφελντ και στη συνέχεια έγινε η ίδια σχεδιάστρια, υπογράφοντας την πρώτη της συλλογή ρούχων κι εσωρούχων.

Μάλιστα, πρόσφατα παρουσίασε τις δημιουργίες της στο Παρίσι και περπάτησε και η ίδια στην πασαρέλα, φορώντας ένα… δείγμα νυφικού, που οι κακιές γλώσσες λένε πως εμπνεύστηκε από την πρώην καριέρα της, που η ίδια υποστηρίζει ότι της απέφερε 20.000 ευρώ μηνιαίως.

Η 21χρονη πάντως σήμερα Ντεχάρ δεν φαίνεται να πτοείται από τα πικρόχολα σχόλια, των γαλλικών μέσων, που την αποκαλούν ειρωνικά «γκουρού της οικονομίας», γιατί «επένδυσε» σωστά τα χρήματα που κέρδισε όσα χρόνια ήταν πόρνη πολυτελείας…

(protothema.gr)


http://vimeo.com/25343442

http://www.youtube.com/watch?v=jk2BK6zXVyI

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.