3ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικής Δημιουργίας στην Ηλιούπολη




 


Το Πολιτιστικό Στέκι Ηλιούπολης «Άνω Ποταμών», διοργανώνει το 3ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικής Δημιουργίας, στην Ηλιούπολη.
Το Φεστιβάλ μας, όπως και πέρυσι , θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες, από την Παρασκευή 28 Ιουνίου μέχρι τη Δευτέρα 1 Ιουλίου και θα γίνει στην Πλατεία Φλέμινγκ (Ηρώο) επί της Λεωφόρου Ειρήνης.
Παρά το ότι σκοπός μας είναι να συμμετάσχουν όσο γίνεται περισσότεροι ερασιτέχνες, αυτοί δηλαδή έχουν τις λιγότερες ευκαιρίες να εκθέσουν τη δουλειά τους, θέλουμε κι όσους έχουν ήδη ξεκινήσει το δρόμο τους στην τέχνη.
Γι αυτό, η παρουσία σας στο Φεστιβάλ μας θα είναι για μας χαρά και τιμή.
Και λίγα τεχνικά:
Θα μας διευκόλυνε πολύ, αν είχαμε την τελική απάντηση για τη συμμετοχή σας ως τις 20 Ιουνίου 2013.
Τα έργα σας θα πρέπει να παραδοθούν στο χώρο του Φεστιβάλ, την Παρασκευή 28 Ιουνίου, μετά τις 11 το πρωί, όσο γίνεται καλύτερα συσκευασμένα. Πίσω από κάθε έργο γράψτε το όνομά σας και τον τίτλο του έργου. Παρακαλούμε πολύ τα έργα γλυπτικής να συνοδεύονται από βάθρο. Για την ανάρτηση των ψηφιδωτών θα φροντίσουμε εμείς.
Για την καλύτερη προβολή της δουλειά σας θα θέλαμε ένα σύντομο βιογραφικό σας και μια φωτογραφία σας (τύπου ταυτότητας, χρωματιστή ή ασπρόμαυρη) Αυτό θα αναρτηθεί σε εμφανές σημείο δίπλα στα έργα σας. Αν σας διευκολύνει συμπληρώστε το υπόδειγμα βιογραφικού που σας στέλνουμε, αλλιώς γράψτε ένα δικό σας.
Με την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας, ιδίως στα έργα ζωγραφικής, είναι απαραίτητο να μας γράψετε : Τον τίτλο του έργου, το υλικό, και (περίπου) τις διαστάσεις του.
Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ τα έργα θα φυλάσσονται ημέρα και νύχτα με δική μας ευθύνη. Τη Δευτέρα 1 Ιουλίου, το βράδυ, θα πρέπει να μεριμνήσετε για την παραλαβή τους. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, μπορούμε να τα φυλάξουμε εμείς, οπότε θα τα παραλάβετε από το Στέκι, Καραμανλή 28, Πλ. Αεροπορίας, 211 7152856.
Αν χρειαστείτε κάποια επιπλέον πληροφορία, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 211 7152856 ή στο 6944 143 099.
Τέλος, για να μπορέσουμε ν’ ανταποκριθούμε στα έξοδα της διοργάνωσης, ζητάμε από κάθε καλλιτέχνη να συμβάλει με το ποσό των 10 ευρώ.

Σας ευχαριστούμε πολύ

 

 

 

http://anopotamon.gr

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.