240.000 ευρώ για τους συλλόγους στα 3Β





Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης έχει εγγράψει στον προϋπολογισμό του Δήμου για το 2013 ποσό ύψους 240.000 ευρώ, με το οποίο θα χρηματοδοτήσει δράσεις και προγράμματα που θα υποβληθούν προς τη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών από τους Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους και Σωματεία της πόλης μας.
Στο πλαίσιο αυτό έχει καταρτιστεί ένα ολοκληρωμένο πλάνο, μέσα από το οποίο προβλέπεται καταρχήν η καταγραφή των αιτημάτων χρηματοδότησης και στη συνέχεια η αξιολόγησή τους και η χρηματοδότηση. Τα αιτήματα θα καταγράφονται αναλυτικά από κάθε ενδιαφερόμενο Σύλλογο ή Σωματείο σε ειδική φόρμα, που θα κατατίθεται στη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών.
Στη συνέχεια θα γίνεται ο έλεγχος και η αξιολόγηση των αιτημάτων και εφόσον εγκριθούν, θα χρηματοδοτείται η υλοποίηση των δράσεων.
Επισημαίνεται ότι ο Δήμος σε καμία περίπτωση δεν χρηματοδοτεί με τα κονδύλια αυτά τα λειτουργικά έξοδα του φορέα υλοποίησης, παρά μόνον τις δαπάνες υλοποίησης της δράσης.
Με αφορμή την έναρξη υλοποίησης του προγράμματος, ο Δήμαρχος Βάρης- Βούλας Βουλιαγμένης Σ. Πανάς κάλεσε τα Σωματεία και τους Συλλόγους της πόλης να προσέλθουν και να υποβάλουν τα αιτήματα τους, τονίζοντας πως:
«Ο Δήμος προχωρά σε συνθήκες απόλυτης διαφάνειας στην αξιολόγηση και χρηματοδότηση δράσεων και προγραμμάτων, που στόχο έχουν την ενίσχυση των σκοπών των Σωματείων και των Συλλόγων που δραστηριοποιούνται στα όρια του Δήμου Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης. Η προαγωγή του Αθλητισμού και του Πολιτισμού καθώς και η παροχή στους συμπολίτες μας πολλών και ποιοτικών εναλλακτικών επιλογών για την άθληση και την ψυχαγωγία τους, αποτελεί κεντρική πολιτική επιλογή της Δημοτικής μας Αρχής».
Αιτήματα για τη χρηματοδότηση μπορούν να απευθύνουν οι εκπρόσωποι των Συλλόγων και Σωματείων στο Γραφείο Πρωτοκόλλου στο Δημαρχείο, Κ. Καραμανλή 18 Βούλα , καθημερινά από τις 08:00 έως τις 15:00, από τις 13 Ιουνίου έως τις 26 Ιουνίου 2013 , η ειδική φόρμα καταγραφής των αιτημάτων θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Δήμου www.vvv.gov.gr.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών , Υπεύθυνος επικοινωνίας κ. Αυρηλιώνης Άρης τηλ. 2132020018

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.