17η Χορωδιακή Συνάντηση Δήμου Ηλιούπολης
Ο «Πολιτιστικός-Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-Γρηγόρης Γρηγορίου» σας προσκαλεί το Σάββατο, 22 Ιουνίου 2013, στις 8:30 μ.μ. στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο του Άλσους Δ. Κιντής, στη 17η Χορωδιακή Συνάντηση Δήμου Ηλιούπολης.
Η ετήσια Χορωδιακή Συνάντηση αποτελεί ένα σημαντικό θεσμό για την πόλη μας καθώς προσφέρει στις χορωδίες τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και να συναντηθούν με μουσικά σχήματα και ανθρώπους, που έχουν τις ίδιες ευαισθησίες.
Τα χορωδιακά σύνολα που θα μας κρατήσουν συντροφιά, με επιλεγμένα τραγούδια από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, είναι:
Το ΝΕΟ ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, υπό τη διεύθυνση της Βαρβάρας Κουτίβα. Πρόκειται για ένα τετράφωνο χορωδιακό σχήμα, με 14 μέλη, που αποτελείται από μαθητές, φοιτητές και επαγγελματίες. Έχει παρουσιάσει τη δουλειά του σε εκδηλώσεις του Δήμου μας, ενώ τα μέλη του συχνά συνοδεύουν τη Δημοτική Χορωδία Ηλιούπολης στις εμφανίσεις της σε άλλους Δήμους της Ελλάδας.
Η ΜΙΚΤΗ ΤΕΤΡΑΦΩΝΗ ΧΟΡΩΔΙΑ του Μουσικού και Μορφωτικού Συλλόγου Ξυλοκάστρου «Ο ΑΥΛΟΣ», υπό τη διεύθυνση του Θεμιστοκλή Δράμη. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος συναυλιών, εκδηλώσεων και χορωδιακών φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ το 2004 απέσπασε το 1ο βραβείο στον 14ο πανελλήνιο διαγωνισμό χορωδιών, που έγινε στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά.
Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΑΜΒΡΥΣΣΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Γεώργιου Κοσμίδη, με πολλές εμφανίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει πραγματοποιήσει μουσικά αφιερώματα σε μεγάλους συνθέτες και στην Μαρία Κάλλας, ενώ έχει παρουσιάσει μουσικά έργα, όπως το Χορωδιόδραμμα «Από την Άβυσσο στο φως» του Γεώργιου Δ. Δημάκα, με θέμα την τραγωδία της σφαγής του Διστόμου.
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, υπό τη διεύθυνση της Βαρβάρας Κουτίβα, είναι μια 50μελής τετράφωνη χορωδία, με πλούσιο ρεπερτόριο, που της δίνει τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται σε προσκλήσεις άλλων χορωδιών και να συμμετέχει στις εκδηλώσεις τους. Έχει επίσης συμμετάσχει σε διεθνείς συναντήσεις χορωδιών και έχει παρουσιάσει τη δουλειά της στο Τρίτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ. 210 9940699.Ανδρέας Κονδύλης: Οκτώ αλήθειες για το νέο Δημαρχείο Αλίμου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.