Μοσχάτο – Χαραυγιακός 1-1 (VIDEO+ΕΙΚΟΝΕΣ)




Μέσα από τα χέρια του έχασε το Μοσχάτο την νίκη στην αναμέτρηση με τον Χαραυγιακό στο 1-1 των δύο ομάδων που κατά πάσα πιθανότητα είναι οδυνηρό και για τις δύο ομάδες, αφού η Δόξα Βύρωνα μετά 2-0 επί του Εθνικού έχει ξεκάθαρο προβάδισμα.

Το Μοσχάτο ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον προβολή του Κοντοπάνου στο 23΄ κι αφού προηγήθηκε εκτέλεση φάουλ του Ντάφλα, κεφαλιά του Λαλιάνι, κι ασθενής απόκρουση του Κωνσταντάρα.

Ο Χαραυγιακός ανέβηκε στην συνέχεια, και απείλησε στο 29΄ με κεφαλιά του Κρητικού, όπως και στο 37΄ με κεφαλιά του Νικολά.

Στο 61΄ κεφαλιά του Τζανέτου έγλειψε την δοκό του Μοσχάτου, για να φθάσουμε στο 88΄ όταν ο Νικολά εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Τζανέτος βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, ίσα ίσα που βρήκε την μπάλα για να καταλήξει πρώτα στην αριστερή κάθετη δοκό, και στην συνέχεια στα δίχτυα του Αθανασόπουλου.

Πίκρα στο τέλος για τους 700 φίλους του Μοσχάτου- κάπου 100 φιλάθλους είχε στην εξέδρα του γηπέδου ο Χαραυγιακός , στο ντέρμπι που έγινε μέσα σε εξαιρετικό αθλητικό πλαίσιο.

Καλή η διαιτησία του Λαρισινού Τζήλου (Παπαδημητρίου – Καραμπούλα)

Καλύτεροι από το Μοσχάτο οι Κοντοπάνος, Ντόνε, Καράμπελας, Λαλιάνι, Ντάφλας, ενώ από τον Χαραυγιακό, οι Τζανέτος, Νικολά, Παπαδημητρίου , Τσιούγκος.

ΜΟΣΧΑΤΟ:Αθανασόπουλος, Μωραίτης, Καράμπελας, Μπάλα, Λαλιάνι, Τσίτσης(82΄ Αλτόγλου), Παππάς(46΄ Καραρδάς), Στούπης, Κοντοπάνος, Ντάφλας, Ντόνε.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Κωνσταντατάρας, Γουσούλης, Παπαδημητρίου, Ράμος, Καρζής( 60΄ Κούνι), Τσιούγκος, Νικολά, Κρητικός, Ντα Σίλβα( 70΄ Κουλουρίδης), Τζανέτος, Τσαφταρίδης.

Πηγή ..sentrasout.blogspot.gr

.


http://www.youtube.com/watch?v=pJ4OotzKRbM

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.