Εισβολή λεωφορείου σε καφετέρια στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Τροχαίο σημειώθηκε χθες το πρωί στην Ηλιούπολη και συγκεκριμένα στην Αγία Μαρίνα,  όπου τερματίζει το λεωφορείο 206.

Το συγκεκριμένο λεωφορείο κάνει τη διαδρομή Αγ.Μαρίνα-Στ.Δάφνης.

Tις συνθήκες του ατυχήματος με λεωφορείο της ΕΘΕΛ στην Ηλιούπολη, ερευνά το ανακριτικό τμήμα της Τροχαίας.

Aυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι το λεωφορείο, που κάνει τη διαδρομή Αγ.Μαρίνα-Στ.Δάφνης, βρισκόταν παρκαρισμένο στην είσοδο του αμαξοστασίου. Πιθανότατα, από ανθρώπινο λάθος, λύθηκε το χειρόφρενο.

Αφού διέσχισε μία απόσταση περίπου 100 μέτρων, καρφώθηκε στην είσοδο καφετέριας προκαλώντας εκτεταμένες υλικές ζημιές. Ευτυχώς, από την πρόσκρουση δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

ΠΗΓΉ:enikos.gr



Σε ανθρώπινο λάθος φαίνεται πως οφείλεται η τρελή πορεία ενός λεωφορείου, το οποίο από παρκαρισμένο στο αμαξοστάσιο, βρέθηκε στην είσοδο καφετέριας, προκαλώντας υλικές ζημιές. Πρόκειται για ένα λεωφορείο που κάνει τη διαδρομή Αγία Μαρίνα-Σταθμός Δάφνης (206).

Το περιστατικό έγινε στην Ηλιούπολη, με το λεωφορείο να διανύει περίπου 100 μέτρα πριν προσκρούσει στο κατάστημα( (CINE MUSIC CAFE). Ευτυχώς, δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Το λεωφορείο δεν παρουσίαζε το παραμικρό τεχνικό πρόβλημα και το ατύχημα οφείλεται μάλλον σε απροσεξία του οδηγού, ο οποίος δεν έβαλε χειρόφρενο, γεγονός το οποίο πιθανώς να τον οδηγήσει σε υπηρεσιακό συμβούλιο με το ενδεχόμενο της απόλυσης να είναι ανοικτό, σύμφωνα με το etheldrivers.blogspot.com.
Τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος διερευνώνται από τους αρμόδιους φορείς.
πηγές: newsbomb.gr – iefimerida.gr

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.