Δωρεάν μαθήματα μουσικής από τη Φιλαρμονική του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης




Δωρεάν μαθήματα μουσικής παρέχει η Φιλαρμονική του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης σε παιδιά ηλικίας 9 έως 15 ετών, στο πλαίσιο της πολιτιστικής πολιτικής που εφαρμόζει η Δημοτική Αρχή.

Ειδικότερα, παρέχεται η δυνατότητα εκμάθησης πνευστών και κρουστών οργάνων, όπως σαξόφωνο, φλάουτο, κλαρινέτο, τρομπέτα, βαρύτονο, αλτικόρνο, τρομπόνι, μπάσο τούμπα, ντραμς, καθώς και διδασκαλία θεωρίας της μουσικής, μελωδικές ασκήσεις και Dictee.
Τα μαθήματα φιλοξενούνται στο Πνευματικό Κέντρο Βάρης (Βάκχου 10, 1ος όροφος). Τα τμήματα λειτουργούν κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 15:30 ως τις 20:30.
Απευθύνονται σε παιδιά δημοτών ή κατοίκων του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και παρέχονται εντελώς δωρεάν, χωρίς κόστος εγγραφής ή συνδρομής. Επίσης, δεν απαιτείται η αγορά μουσικών οργάνων.
Μέσω των μαθημάτων, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να καλλιεργήσουν σημαντικές προσωπικές και κοινωνικές δεξιότητες, όπως η ομαδικότητα, η προσπάθεια και η επιμονή στο αποτέλεσμα, αλλά και να γνωρίσουν μουσικά ακούσματα και παραδόσεις από όλο τον κόσμο. Επιπλέον, όσοι μαθητές το επιθυμούν, μπορούν να γίνουν και μέλη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στην αρχιμουσικό κ. Κατερίνα Λιάπη, στο τηλέφωνο 210 9656377 (Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 18:00 ως τις 19:30 – Τρίτη και Πέμπτη από τις 09:00 ως τις 13:00)

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.