Bugatti-Veyron Grand Sport Vitesse>Η μάχη του ανθρώπου με τον αέρα 408,84 KM/h (VIDEO)





Πάντοτε τα ρεκόρ ταχύτητας προκαλούν μεγάλο ενδιαφέρον. Είναι μια μάχη του ανθρώπου με τον αέρα, είναι μια ένδειξη εξέλιξης και τεχνολογίας. Στις αρχές Απριλίου η Bugatti κατάφερε να καταρρίψει το ρεκόρ ταχύτητας για ανοικτό μοντέλο παραγωγής. Η Veyron Grand Sport Vitesse, θα μπορούσε να καταχωρηθεί στα μοντέλα τύπου targa, ωστόσο από την στιγμή που πάνω από τα κεφάλια των επιβατών υπάρχει ο ουρανός, είναι ανοικτό μοντέλο.

Η Veyron είναι ένα μοντέλο που τα τελευταία χρόνια έχει συνδυαστεί με τον όρο ρεκόρ ταχύτητας, αλλά μάλλον η Bugatti δεν θέλει να μας αφήσει σε ησυχία! Τόπος του “εγκλήματος” ήταν για ακόμα μια φορά η εγκατάσταση της μαμάς VW στο Ehra-Lessien, όπου πραγματοποιούνται δοκιμές ταχύτητας. Πίσω από το τιμόνι βρισκόταν ο Κινέζος οδηγός αγώνων Anthony Liu. Η επιλογή μάλλον υπογραμμίζει το ενδιαφέρον προς την Κινέζικη αγορά, ενώ φημολογείται πως είναι και ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου. Αυτό αποτελεί ένδειξη και της συνεχούς αύξησης της αγοράς στην Κίνα για υπερπολυτελή αυτοκίνητα.

Μέσα από το καλογυρισμένο video παίρνουμε μια γεύση από το ρεκόρ του Liu με την Veyron. Η ένταση και η αίσθηση της ταχύτητας είναι τα δυο χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν. Η Veyron δείχνει ακλόνητη και τα km/h ανεβαίνουν καταιγιστικά. Το κοντέρ σταμάτησε στα 408,84 Km/h, μία ταχύτητα αστρονομική.

Τώρα που ο ανταγωνισμός προσεγγίζει τα 1000 Ps, που πρώτη η Veyron εφάρμοσε, στην Bugatti πηγαίνουν πιο μακριά και ανεβάζουν τον πήχη. Είμαστε περίεργοι να δούμε, το παιχνίδι της τελικής ταχύτητας, που θα φτάσει. Μέχρι τότε απολαμβάνουμε το νέο ρεκόρ της Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse!

Με λίγα λόγια

• Νέο ρεκόρ ταχύτητας
• Κινέζος ο οδηγός

(kourdistoportocali.com)

 

http://www.youtube.com/watch?v=LSFX9vrwJf8

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.