750 παιδιά στις κατασκηνώσεις του Αγίου Δημητρίου




Δελτίο Τύπου:
Για Τρίτη χρονιά φέτος, η κατασκήνωση του Δήμου μας στη Ραφήνα θα ανοίξει τις πόρτες της στους δημότες και στους κατοίκους, στις 15 Ιουνίου, μια μέρα μετά το κλείσιμο των Δημοτικών Σχολείων και θα λειτουργήσει για 6 περιόδους, γεγονός που θα επιτρέψει να εξυπηρετηθούν 750 παιδιά!
Η κατάθεση του δελτίου συμμετοχής και των λοιπών δικαιολογητικών θα πραγματοποιείται από τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2013 και ώρες 13:00 έως 15:00 στον Οργανισμό Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας (ΟΠΚΑΠ), στο Δημαρχείο (Αγίου Δημητρίου 55, 2ος όροφος).

Οι μικροί μας δημότες θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να περάσουν 12 ημέρες στο ευχάριστο περιβάλλον των κατασκηνώσεων της Ραφήνας όπου θα τους δίνεται η δυνατότητα να ψυχαγωγηθούν μέσα από το δημιουργικό παιχνίδι, να εκφραστούν καλλιτεχνικά μέσω του θεάτρου, του τραγουδιού, του χορού και των εικαστικών, να λάβουν μέρος σε πολλές και διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες καθώς επίσης και σε διάφορες περιβαλλοντικές δράσεις οι οποίες στοχεύουν στην ευαισθητοποίησή τους. Επιπλέον, έχουν τη χαρά να χαίρονται τη θάλασσα αφού με το πούλμαν της κατασκήνωσης καθημερινά όλα τα παιδιά πάνε για μπάνιο.

Η κατασκήνωση του Δήμου θα δεχτεί παιδιά ηλικίας 6 έως 14 ετών τα οποία καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου θα βρίσκονται στα έμπειρα χέρια δοκιμασμένων και ικανοτάτων στελεχών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατασκήνωση πληροί όλες τις προϋποθέσεις υγιεινής και τήρησης των κανόνων του θεσμού της κατασκήνωσης, αφού στον ιδιόκτητο χώρο στη Ραφήνα, έχει δοθεί ιδιαίτερη σημασία και φροντίδα σε αυτές τις παραμέτρους.

ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.