Zητείται εθελοντής δικηγόρος




Εθελοντή Νομικό Σύμβουλο αναζητά ο Δήμος Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης
για συμμετοχή στη Διαπαραταξιακή Επιτροπή που έχει συσταθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο για τη διαχείριση του παραλιακού μετώπου

Τη συμμετοχή εθελοντή Νομικού Συμβούλου αναζητά ο Δήμος Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης, στο πλαίσιο της λειτουργίας της Διαπαραταξιακής Επιτροπής που έχει συσταθεί με στόχο το συντονισμό των ενεργειών για τη διαχείριση του παραλιακού μετώπου. 
Στη Διαπαραταξιακή Επιτροπή, η οποία συγκροτήθηκε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης κατά τη συνεδρίαση της 19ης Μαρτίου, συμμετέχει ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Πανάς, καθώς και εκπρόσωποι όλων των Δημοτικών Παρατάξεων, καθώς επίσης ο κ. Χρήστος Διονυσόπουλος, Ιστορικός – Αρχαιολόγος ,ο κ. Ιωάννης Δημητριάδης , Πολεοδόμος – Χωροτάκτης και Νομικό Σύμβουλο, οι οποίοι θα προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.
Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος αναζητά εθελοντή Νομικό Σύμβουλο, ο οποίος θα πρέπει να έχει ειδίκευση στο περιβάλλον, στο εμπράγματο και διοικητικό δίκαιο, προκειμένου να θέτει υπόψη της Επιτροπής το διοικητικό πλαίσιο και τα πιθανά ένδικα μέσα που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο Δήμος.
Οι Νομικοί που ενδιαφέρονται να στηρίξουν εθελοντικά την προσπάθεια αυτή, μπορούν να απευθυνθούν στο Δήμο Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης και να καταθέσουν τη σχετική αίτηση προς τη Διαπαραταξιακή Επιτροπή, επισυνάπτοντας το βιογραφικό τους σημείωμα.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι η Δευτέρα 22 Απριλίου 2013.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη κα. Φρακτοπούλου Εύα, τηλέφωνο επικοινωνίας 213 2020197.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.