Τρίτη θέση για τα κορίτσια της Βουλιαγμένης στο φάιναλ-φορ του Champions Cup




(nov.gr)

Το χάλκινο μετάλλιο του LEN Champions Cup, κατέκτησε η γυναικεία μας ομάδα, νικώντας στο μικρό τελικό την οικοδέσποινα Έγκερ με 13-10 !
Οι δυο ομάδες, έχοντας φυσικά τη σχετική απογοήτευση για τη μη συμμετοχή τους στο μεγάλο τελικό, βασίστηκαν κυρίως στις επιθετικές αρετές των μεγάλων τους αστεριών , κάτι που φάνηκε από τα πρώτα κιόλας λεπτά του αγώνα.

Η Αντιγόνη Ρουμπέση (λευκό σκουφάκι) πέτυχε έξι γκολ στο ματς της Βουλιαγμένης με την Εγκερ, στον μικρό τελικό του Τσάμπιονς Καπ στο πόλο

Το πρώτο οκτάλεπτο έκλεισε με σκορ … 6-4 υπέρ του ΝΟΒ, όμως στη συνέχεια οι Ουγγαρέζες κάλυψαν τη διαφορά και οι δύο αντίπαλοι σκοράριζαν εναλλάξ, μέχρι και το τέλος της 3ης περιόδου (8-8).
Στην 4η περίοδο, μίλησαν τα “μεγάλα κανόνια” : η Αντιγόνη Ρουμπέση πέτυχε 3 συνεχόμενα τέρματα (από τα 6 συνολικά !), η Αλεξάνδρα Ασημάκη πρόσθεσε άλλο ένα κι έτσι, με σερί 4-0, τα κορίτσια μας εξασφάλισαν γρήγορα τη νίκη (12-8).
Η 3η θέση στο θεσμό, μπορεί να υπολείπεται της συμμετοχής στον τελικό και της κατάκτησης του τίτλου, όμως αποτελεί επιτυχία για την ομάδα μας, που μαζί με το παρόν οικοδομεί και το μέλλον της : κάποιες από τις μεγάλες αθλήτριες που πρωταγωνίστησαν στις επιτυχίες των προηγουμένων χρόνων παραδίδουν σταδιακά τη σκυτάλη στις νεότερες συμπαίκτριές τους, που καλούνται να αξιοποιήσουν αυτές τις εμπειρίες και να αναλάβουν όλο και μεγαλύτερες ευθύνες στη συνέχεια.
Τα στοιχεία του αγώνα :
ΝΟΒ-Έγκερ:13-10 (6-4, 1-3, 1-1, 5-2)
Οι σκόρερς :
ΝΟΒ (Κώστας Δήμου) : Ρουμπέση 6, Ασημάκη 4, Τσουκαλά 2, Λιόση
Έγκερ (Αττίλα Κέλεμεν) : Άνταλ 5, Κέστελι 4, Σόμεγκι
Σε λίγη ώρα ξεκινάει ομεγάλος τελικός ανάμεσα στην ισπανική Σαμπαντέλ και την Κινιέφ Κίρισι, από τη Ρωσία.
H ιστοσελίδα του ΝΟΒ ευχαριστει το Aquaticsnews και τους Μιχάλη Κοντορίνη και Στέφανο Καλλέργη για την πολύτιμη συνεργασία τους στην κάλυψη του Final Four.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.