Τρεις Βουλγάρες “πορτοφολούδες” πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω σε κατάστημα στη Γλυφάδα




Τουλάχιστον 28 κλοπές πορτοφολιών είχαν διαπράξει το τελευταίο διάστημα τρεις Βουλγάρες 25, 33 και 42 ετών που συνελήφθησαν σε κατάστημα της Γλυφάδας.

Οι τρεις αλλοδαπές πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω να αφαιρούν τα πορτοφόλια γυναικών αστυνομικών, που βρίσκονταν σε ειδική υπηρεσία, προσποιούμενες τις πελάτισσες.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Γλυφάδας εξακριβώθηκε ότι οι συλληφθείσες είχαν διαπράξει 18 κλοπές πορτοφολιών στο Μαρούσι, έξι στην περιοχή της Ακρόπολης και τέσσερις στο Χαλάνδρι.

Διαπιστώθηκε μάλιστα ότι η 25χρονη και η 42χρονη είχαν συλληφθεί κατά το παρελθόν για το ίδιο αδίκημα και στη Θεσσαλονίκη.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας ευχαριστεί το τμήμα Ασφαλείας και το Α’ Αστυνομικό Τμήμα της πόλης για την επιτυχημένη επιχείρηση τους που έλαβε χώρα το Σάββατο 20/04/2013 σε γνωστά καταστήματα της κεντρικής αγοράς. Σκοπός της επιχείρησης ήταν η σύλληψη σπείρας πορτοφολάδων που δρούσαν στην περιοχή τους τελευταίους μήνες .Το άκρως επιτυχημένο αποτέλεσμα έρχεται να επιβεβαιώσει τις προσπάθειες του τμήματος να παρέχει ασφάλεια στους εμπόρους και τους επισκέπτες της αγοράς της πόλης μας.

Με εκτίμηση

Άννα Καυκά, πρόεδρος, Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας

Πάνος Μιχαλόπουλος, γραμματέας, Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.