Τιμήθηκε η πρώτη Αρχηγός του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Ηλιούπολης





Σε μια πανηγυρική εκδήλωση ο Δήμος Ηλιούπολης τίμησε την Πρώτη Οδηγό του Τ.Τ. Ηλιούπολης, κ. Αλίκη Λουκίδη, το Σάββατο 6 Απριλίου 2013. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στην Ηλιούπολη.

Ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Βαλασόπουλος, αναγνωρίζοντας την προσφορά και το έργο της κυρίας Λουκίδη, της απένειμε τιμητική πλακέτα. Όλοι οι καλεσμένοι χάρηκαν την παρουσία των Αστεριών, των Πουλιών, των Οδηγών και Μ.Οδηγών του Τ.Τ. Ηλιούπολης, που τραγούδησαν οδηγικά τραγούδια με μεγάλη επιτυχία. Το κοινό στην συνέχεια απόλαυσε ένα βίντεο – αφιέρωμα στην κ. Αλίκη Λουκίδου, που ετοιμάστηκε από την Τοπική Έφορο και τα Στελέχη του Τ.Τ. Ηλιούπολης.

Στην τελετή παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο πρ. Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιάννης Αναγνώστου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Αναστ. Ευσταθίου και Ευάγ. Γεωργάκης, η Πρόεδρος του περιφ. τμήματος του Ερυθρού Σταυρού στην Ηλιούπολη κ. Άννα Συνοδινού και ο κ. Γεώργιος Μόσχοβος, εκπρόσωπος των Σαμαρειτών.

Από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού παρούσες ήταν η Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Τούλα Αλμπάνη, μαζί με Μέλη του Δ.Σ., η τ. Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αναστασία Καραφουλλίδου, η τ. Γενική Έφορος Αλεξάνδρα Λουκίδου, η πρ. Γενική Έφορος κ. Άννα Κασιμάτη, η Πρόεδρος και τα Μέλη του Τ.Σ. Ηλιούπολης, Μέλη των Ο.Σ. Ηλιούπολης & Αθήνας και πολλοι πολλοί φίλοι του Οδηγισμού.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.