Στον ιστό των επιχειρηματικών συμφερόντων ο δήμαρχος Αλίμου!




Aπογοητευτική τηλεοπτική εμφάνιση του δημάρχου Αλίμου! Ο κύριος Ορφανός μπλέχτηκε στον ιστό της αράχνης των επιχειρηματικών συμφερόντων και των παρανομιών της παραλίας και δεν κατάφερε να πείσει κανένα ότι όλα όσα συμβαίνουν στην πόλη του είναι νόμιμα και ηθικά.

Mόλις προχτές το notia.gr είχε αναφερθεί με φωτογραφίες και βίντεο στα τείχη που υψώθηκαν στην Ακτή του Ήλιου.

Χτες το βράδυ η εκπομπή “Ο Ιστός της Αράχνης” ασχολήθηκε με το θέμα του club Bolivar που λειτουργεί μέσα στην πλαζ με άδεια snack bar! Ο κύριος Ορφανός προσπάθησε να  περάσει την εικόνα ότι δεν συμβαίνει τίποτα και ότι όλα είναι νόμιμα.

Δυστυχώς όμως τα βίντεο που προβλήθηκαν στην εκπομπή τον διέψευσαν και κάποια στιγμή χάνοντας την ψυχραιμία του μίλησε για επιχειρηματικά συμφέροντα εξαιτίας των οποίων βρίσκεται απολογούμενος στην εκπομπή.

Λίγες ώρες πριν σε ένα θυελλώδες δημοτικό συμβούλιο είχε παραιτηθεί ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ανδρέας Κονδύλης.

Ο κύριος Κονδύλης ο οποίος είναι πια ανεξάρτητος, σύμφωνα με πληροφορίες διαφωνούσε με παράνομες εργασίες που γίνονταν στις εγκαταστάσεις της Ακτής του Ήλιου!

Να σημειώσουμε ότι ο κ.Ορφανός οφείλει να δώσει απαντήσεις και στα ερωτήματα της παράταξης “ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι” για το cafe Dia Noche στην μαρίνα Αλίμου που λειτουργεί με άδεια κυλικείου και σύμφωνα με τις καταγγελίες για μεγάλο διάστημα δεν πλήρωνε ΔΕΗ και ΕΥΠΑΠ (τους λογαριασμούς πλήρωναν οι δημότες μέσω του κολυμβητηρίου)!

Το θέμα είχε αναδείξει με διάφορα ρεπορτάζ που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου το notia.gr.

Το notia.gr και το notia.gr θα σας ενημερώνουν συνεχώς με αναρτήσεις για τις ραγδαίες εξελίξεις στον δήμο Αλίμου.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.