Στην Γ’ Εθνική οι Τράχωνες κέρδισαν 1 – 0 τον Αιολικό




Με ήττα ολοκλήρωσε ο Αιολικός τις υποχρεώσεις του στη Δ’ Εθνική, αφού οι Τράχωνες πήραν το τρίποντο μέσα στο “Χριστοφίδειο” και εξασφάλισαν την άνοδό της στη νέα Γ’ Εθνική.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στην πρώτη ουσιαστική τους επίσκεψη στα καρέ του Αιολικού, όταν ο Μαστραντώνης έγινε αποδέκτης της μπάλας από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ και με ψύχραιμο ψηλοκρεμαστό πλασέ νίκησε τον Κάμπερ, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι παίκτες του Φώτη Κοκκινέλλη πάλεψαν επί 90 λεπτά, σεβόμενοι την ιστορία τους και έχουν δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία του Σωσώνη, ο οποίος δεν υπέδειξε πέναλτι σε “κεφαλοκλείδωμα” του Μάντζιου στην καρδιά της περιοχής.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Κάμπερ, Γκιάτα, Μουτζούρης, Βαξεβάνης, Τσαρτσίδης, Χατζηκυριάκος, Γιοβάνης, Διονυσάτος, Μάντζιος, Καδής, Κροτσίδας (65′ Οψιμούλης)

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Καραβατάς, Ελευθεριάδης, Κάρδαρης, Τραινταφύλλου, Παπαδημητρίου, Γούλας, Καλλιπολίτης, Τουγούντζόγλου, Μαστραντώνης (89′ Δρακοντίδης), Μπεθάνης (65′ Μπανιάς), Σαπαλίδης

(onsports.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.