Σημαντική διάκριση για δύο μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης




Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε οτι 2 μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης, πέτυχαν σημαντική διάκριση, στο διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα: «Ο Πλανήτης μου – η Γη» με τη συμμετοχή πολλών σχολείων από όλη την Ελλάδα.

Ο διαγωνισμός ζωγραφικής πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια εκδήλωσης για την 50η επέτειο από την πτήση στο διάστημα της πρώτης γυναίκας-αστροναύτη κ. Β.Τερεσκόβα και οργανώθηκε από το Ρωσικό Πολιτιστικό και Επιστημονικό Κέντρο, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ελληνίδων Επιστημόνων (ΣΕΕ) και το Σύνδεσμο Χειριστών Ελλάδας. Συγκεκριμένα:

Ο μαθητής της Ε1 τάξης Σπύρος Πλαρινός κατέλαβε τη δεύτερη θέση και ο μαθητής της ΣΤ2 τάξης Γιάννης Καλούδης την τρίτη θέση στο συγκεκριμένο διαγωνισμό. Η βράβευσή τους έγινε την Παρασκευή 12 Απριλίου 2013, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου που βρίσκεται στην οδό Τζαβέλλα 7 στο Χαλάνδρι.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους μαθητές μας που διακρίθηκαν, καθώς και στη δασκάλα τους στη δραστηριότητα των εικαστικών κ. Ειρήνη Ελευθεριάδου. Είναι η δεύτερη φορά που μαθητές του Σχολείου μας πετυχαίνουν διάκριση σε διαγωνισμό ζωγραφικής με τις οδηγίες της κ. Ελευθεριάδου.
Ευχαριστούμε

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
6ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Το Δ.Σ.

(ilioupolionline.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.