Συγκεντρώνουμε τρόφιμα και φάρμακα στην Ηλιούπολη




Το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο και η Τράπεζα Χρόνου του Δήμου Ηλιούπολης θα πραγματοποιήσουν δράση την Κυριακή, 14 Απριλίου 2013, στην Πλατεία Βεάκη, οδός Ηρώς Κωνσταντοπούλου και Εργατών Τύπου, από τις 10:00 έως τις 17:00, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων και την ενημέρωση των δημοτών για τη λειτουργία Τράπεζας Χρόνου.
Είμαστε προσανατολισμένοι στη βοήθεια των συνανθρώπων μας, που λόγω της οικονομικής κρίσης δεν έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν βασικές βιοτικές τους ανάγκες, όπως η διατροφή και η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, καθώς και στην εξεύρεση εναλλακτικών μορφών αξιοποίησης του χρόνου και των δεξιοτήτων τους.
Για τον λόγο αυτό ζητάμε από όσους έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν σ’ αυτήν την τόσο σημαντική προσπάθεια, να μας υποστηρίξουν με την παρουσία και την προσφορά τους.
Πιο συγκεκριμένα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο μπορείτε να προσφέρετε τρόφιμα που δεν χρειάζονται ψυγείο για τη συντήρησή τους, όπως : συσκευασμένα όσπρια, ρύζι, γάλα εβαπορέ, ελαιόλαδο, ζάχαρη, αλεύρι, ντοματάκια/ντοματοχυμούς/σάλτσες, κονσέρβες (π.χ. τόνος, φασόλια, ντολμαδάκια κ.λπ.)
Το Κοινωνικό Φαρμακείο χρειάζεται φάρμακα που δεν έχουν λήξει, με ιδιαίτερη έμφαση σε ΑΝΤΙΠΥΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ.
Η Τράπεζα Χρόνου θα ενημερώσει για το Δίκτυο Ανταλλαγής Υπηρεσιών και Αγαθών που θα συμβάλλει θετικά στην καθημερινότητα των πολιτών.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχει και το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ηλιούπολης.
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΞΙΑ!!!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.