«Πόλος έλξης» o Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος




«Πόλος έλξης» o Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας

 Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι εγγραφές σε όλους τους αγώνες και έχουν προγραμματιστεί να κλείσουν την Τρίτη 30 Απριλίου 2013. Οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 1600!

Για κάθε αγώνα ισχύουν ανώτατα όρια συμμετοχών, πράγμα που σημαίνει ότι όποιος αγώνας συμπληρώσει ξεχωριστά το ανώτατο όριό του, θα κλείνει.

Τοποθεσία: Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου ΠΟ.ΛΑ.Κ.  Δήμου Παλαιού Φαλήρου, Μαρίνα Φλοίσβου – Πάρκο Καλλιθέας – Σ.Ε.Φ.

 

Οι Αγώνες

 

Ημιμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου

Σκυταλοδρομία Ημιμαραθωνίου (2 δρομείς)

Τέταρτο (1/4) Μαραθωνίου

Chiquita Αγώνας Νεότητας

Chiquita Αγώνας Μικρών Παιδιών

Αγώνας Διασκέδασης –  Athens Fun Run,  Coastal  Zone

Δυναμικό Βάδισμα   – Βαδίζω για την καταπολέμηση του Διαβήτη και της Παχυσαρκίας, σε συνεργασία με το Νεοσύστατο Συμβουλευτικό Κέντρο του Δήμου Παλ. Φαλήρου, υπό την επίβλεψη του Ολυμπιονίκη και Καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ.Χρήστου Παπανικολάου

Φιλανθρωπικός Αγώνας (CharityRun), σε συνεργασία με το Σύλλογο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ»

 

Εκκινήσεις: Όλες οι εκκινήσεις θα δοθούν μεταξύ 08:30 – 09:00, μέσα από το στίβο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, στη Μαρίνα Φλοίσβου.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ:

Είναι μεγάλη η χαρά μας,  που ήδη 220 και πλέον άτομα αποτελούν την V.I.P. Ομάδα Εθελοντών του Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου της Αθήνας, πέραν των Ομάδων του  ΕΕΣ, της Ομάδας Κρίσεων, των Ναυαγοσωστών, τoυ Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδας που επανδρώνουν το Κέντρο Επιχειρήσεων, κ.α.

Θα προσπαθήσουμε, όλοι μαζί, να συμβάλουμε ουσιαστικά στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς όλους τους συμμετέχοντες.

Σας περιμένουμε οικογενειακά ή με την παρέα σας και όλοι μαζί να τρέξουμε, να βαδίσουμε και να γνωρίσουμε όλο το Φαληρικό Όρμο.

 

Κυριακή 12 Μαΐου 2013, ημέρα γιορτής στο Φάληρο.

Φαληρικός Όρμος: «Τύφλα να έχει το Μόντε Κάρλο!»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.