«Πες μου έναν λόγο να ζω» της Μάγιας Δεληβοριά




Μία παράσταση του Θεατρικού Εργαστηρίου Εφήβων

Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.) – Γρηγόρης Γρηγορίου» παρουσιάζει την Κυριακή 28 Απριλίου, στις 8.00 μ.μ., στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου (Σοφ. Βενιζέλου & Κουντουριώτη) τη θεατρική παράσταση του Θεατρικού Εργαστηρίου Εφήβων του Δήμου Ηλιούπολης «Πες μου έναν λόγο να ζω», σε διδασκαλία και σκηνοθεσία της πολυβραβευμένης συγγραφέως και θεατρολόγου Μάγιας Δεληβοριά.

Ποιος μπορεί να βοηθήσει ένα παιδί που σκέφτεται να αυτοκτονήσει; Τι μπορεί να οδηγήσει έναν νέο στην απελπισία; Ποιοι είναι οι επτά λόγοι που μπορούν να σε κρατήσουν στη ζωή;

Οι έφηβοι πρωταγωνιστές απαντούν στα παραπάνω ερωτήματα και, με αφορμή τον «Άμλετ» του Σαίξπηρ, τον «Γλάρο Ιωνάθαν» του Ρίτσαρντ Μπαχ και το «Να ζεις, να αγαπάς και να μαθαίνεις» του Λέο Μπουσκάλια, γράφουν τα δικά τους κείμενα, συνθέτουν μουσική, παίζουν, χορεύουν και τραγουδούν, στέλνοντας σε όλους μας ένα ελπιδοφόρο μήνυμα.

Μια παράσταση βασισμένη στην τεχνική του devised theatre, που σκοπό έχει να ενεργοποιήσει τη σκέψη των εφήβων, να καλλιεργήσει τη συλλογικότητα, να προλάβει δυσάρεστες καταστάσεις, να βρει διέξοδο όταν όλα μοιάζουν να βυθίζονται στο σκοτάδι.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ελπίζουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να συμβάλλετε στην προβολή της εκδήλωσης στο ευρύ κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 210 9940699.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.