Πασχαλινό Κυνήγι του Χαμένου… Θησαυγού στο Athens Metro Mall!




Κάθε μέρα γεμάτη δράσεις & παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους!

Το Πάσχα πλησιάζει και στο Athens Metro Mall έχει στηθεί το πιο διασκεδαστικό και γεμάτο δώρα Κυνήγι Θησαυγού. Καθημερινά, από τις 19 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου, οι μεγάλοι κάνουν τα ψώνια τους και συμμετέχουν σε κληρώσεις για ένα διπλό εισιτήριο των BLUE Star Ferries και οι μικροί μας φίλοι, διασκεδάζουν με μια σειρά από πρωτότυπες πασχαλινές δραστηριότητες και ένα κυνήγι… χωρίς προηγούμενο!

Κυνήγι Χαμένου Θησαυγού
Η Πασχαλιά έχασε τα κόκκινα αυγά της και χωρίς αυτά Πάσχα δεν γίνεται.. Το μικρό κόκκινο άτακτο Αυγουλάκι τα έχει κρύψει…. Κάθε μέρα είναι γεμάτη δράσεις για τους μικρούς μας φίλους που βοηθούν την Πασχαλιά να βρει και να μαζέψει τα αυγά στο καλάθι της. Όμως το άτακτο αυγουλάκι έχει θέσει πολλές δοκιμασίες……γρίφους που πρέπει να λύνουν τα παιδιά και περίτεχνες αυγοκατασκευές να κάνουν, για να αποδείξουν στο άτακτο αυγουλάκι ότι είναι άξια και ικανοί αυγομαζευτές. Μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε καθημερινά από τις 2 το μεσημέρι στις πλούσιες δραστηριότητες.Αυγο face painting: Αυγο-μεταμορφωθείτε λοιπόν σε πολύχρωμα αυγουλάκια με τη τεχνική του face painting.
Αυγοζωγραφική: Γιορτινό εργαστήρι ζωγραφικής με ξυλομπογιές πάνω σε εικόνες αυγουλένιες.
Πασχαλινά καλαθάκια: Από χαρτόνι χρώματα και χορταράκι φτιάχνουμε το δικό μας καλαθάκι για να γεμίσει με τα πασχαλινά μας αυγά.
Πιατοκοτούλα: Μια κοτούλα ξεχωριστή από πιατάκι και υλικά χειροτεχνίας φτιάχνεται στο ξεχωριστό μας εργαστήριο.
Βαμμένα Πασχαλινά αυγά: Εργαστήρι στο οποίο τα παιδιά βάφουν με χρώματα αυγουλάκια από φελιζόλ, φτιάχνοντας έτσι ένα μπουκέτο διακοσμητικό ξεχωριστό και πολύ αυγουλένιο.
Αυγοπαιχνίδια: Δεκάδες παιχνίδια εμπνευσμένα από τον κόσμο των αυγών όπως:
Αυγουλάκια ακίνητα αγέλαστα, αυγουλοδρομίες, αυγομπάσκετ, ο χορός των αυγών και άλλα αυγοζωηρά αυγοπαιχνίδια.
Αυγό πινιάτα: Ένα μεγάλο αυγό γεμάτο λιχουδιές περιμένει τα παιδιά για να σπάσει.
Αυγολαμπάδες: Δημιουργούμε τη δική μας μοναδική λαμπάδα για το Πάσχα.
Αυγοκάρτες: Μοναδικές κάρτες σε σχήμα αυγού για ξεχωριστές αυγο-ευχές με χρώματα και πούπουλα.
Το κυνήγι του Θυσαυγού: 4 αυγογρίφοι, η λύση των οποίων θα οδηγήσει τα παιδιά στο να αποκτήσουν τα κομμάτια του αυγού τους για να μπορέσουν να το δημιουργήσουν.Όροι Συμμετοχής
Από τις 19 Απριλίου  έως τις 4 Μαΐου οι επισκέπτες του εμπορικού κάνουν τα ψώνια τους και συμμετέχουν σε κληρώσεις για ένα διπλό εισιτήριο των BLUE Star Ferries, για Δωδεκάνησα, Χίο και Μυτιλήνη. Με κάθε αγορά, ανεξαρτήτως ποσού, λαμβάνουν από το Info Desk τη φόρμα συμμετοχής και την πρώτη αυγό – σφραγίδα. Όταν αποκτήσουν με τις αγορές τους τις 6 αυγό – σφραγίδες, συμπληρώνουν τη φόρμα συμμετοχής και την ρίχνουν στην κληρωτίδα. Οι επισκέπτες έχουν δικαίωμα απεριορίστων συμμετοχών στην κλήρωση. Το Athens Metro Mall συνεχίζει και επιβραβεύει τις αγορές των επισκεπτών του, προσφέροντάς τους κάθε φορά μοναδικές εκπλήξεις!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.