Παραλαβή της αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας




Διοικητική Παραλαβή της Αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου της Δ.Ε. Βούλας. Από αριστερά: ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κ. Δημήτρης Μπελετσιώτης, ο Επιβλέπων του έργου εκ μέρους του ΟΣΚ, κ. Γιαννόπουλος , η Διευθύντρια του σχολείου κ. Κατερίνα Κουφοπούλου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, κ. Δημήτρης Αναστασίου, ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Πανάς, η Προϊσταμένη Πρασίνου, κα. Ρούσσου Ανέτα και η Προϊσταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας, κα. Νικολάου Αδαμαντία

 

Η αίθουσα είναι εμβαδού 250 τμ, έχει χωρητικότητα 200 ατόμων και θα φιλοξενεί αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις του Σχολείου. Η ανέγερσή της έγινε από τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων και ο τελικός προϋπολογισμός του έργου ανήλθε σε 916.350 ευρώ.
Τα κλειδιά της αίθουσας παρέλαβε ο Δήμαρχος Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης, κ. Σπύρος Πανάς, παρουσία της Διευθύντριας του σχολείου κ. Κατερίνα Κουφοπούλου, του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, κ. Δημήτρη Αναστασίου, του Αντιδημάρχου Διοίκησης και Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κ. Δημήτρη Μπελετσιώτη και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου.
Η διοικητική παραλαβή έγινε μετά την υλοποίηση των συμπληρωματικών και διορθωτικών επεμβάσεων που είχαν επισημανθεί τον Ιανουάριο του 2012 προς τον ΟΣΚ, από τη Διευθύντρια του Σχολείου.
Ο Δήμαρχος Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης, κ. Σπύρος Πανάς δήλωσε σχετικά: «Η αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας είναι μια σημαντική υποδομή, την οποία παραλάβαμε αφού διασφαλίστηκε ότι τηρεί αυστηρές προδιαγραφές λειτουργικότητας και ασφάλειας για τα παιδιά. Οφείλω να ευχαριστήσω δημοσίως τη Διευθύντρια του Σχολείου κ. Κουφοπούλου, για το ενδιαφέρον, την προσπάθεια και την άριστη συνεργασία που είχε με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, προκειμένου να ασκηθεί πίεση στον ΟΣΚ και να επιταχυνθεί η ολοκλήρωση του έργου. Η συνένωση δυνάμεων μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και των Διευθυντών των σχολείων, είναι σήμερα πιο απαραίτητη από ποτέ, ώστε παρά την κρίση και τη μείωση των διαθέσιμων πόρων, να προσφέρουμε στα παιδιά μας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εκπαίδευσης.»

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.