Ο Γιώργος Αμυράς στην ποδηλατάδα της Γλυφάδας (ΕΙΚΟΝΕΣ)





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Περισσότεροι από 1.000 ποδηλάτες έλαβαν μέρος στην ποδηλατάδα 17 χλμ. στις γειτονιές της Γλυφάδας, σε μια σημαντική διοργάνωση του Αθλητικού Τομέα του Δήμου και της COSMOTE.
Μικροί και μεγάλοι σε μια βόλτα δύο ωρών, με ήχους από εκατοντάδες σφυρίχτρες και δεμένα μπαλόνια στα ποδήλατα τους, έδωσαν γιορτινή ατμόσφαιρα στην εκδήλωση, χάρηκαν τη διαδρομή, απέσπασαν τα χειροκροτήματα των κατοίκων της διαδρομής και έστειλαν το μήνυμα για χρήση του ποδηλάτου ως εναλλακτικού μέσου μετακίνησης. Κληρώθηκαν πολλά δώρα (ποδήλατο, στολές ποδηλάτη, κράνη, φωτάκια νύκτας, τσάντες με αξεσουάρ ποδηλάτου και δωρεάν Service). Το ποδήλατο κέρδισε η κα. Ξυδιά Μαλαματένια κάτοικος Ζωγράφου.
Συμμετείχαν περισσότεροι από 600 ποδηλάτες από τη Γλυφάδα και περισσότεροι από 400 ποδηλάτες από πολλές περιοχές της Αττικής. Στην ποδηλατάδα έλαβε μέρος ο Γιώργος Αμυράς. Με αναμνηστική πλακέτα τιμήθηκαν οι χορηγοί της εκδήλωσης, ο Γιώργος Αμυράς, η Τροχαία Ελληνικού, οι Εθελοντές της Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Γλυφάδας, οι Σαμαρείτες του Ε.Ε.Σ.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρώην Δήμαρχος Γλυφάδας και Δημοτικός Σύμβουλος Στέλιος Λανδράκης, ο Αντ/δρος του Κ.Α.Π.ΠΑ. και Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Τσακίρης, η Αντιδήμαρχος Διοικητικού Μαρία Βουγιουκλή, η Δημοτική Σύμβουλος Ελένη Μαυρακάκη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Στέλιος Θεοδοσόπουλος ως επικεφαλής των εθελοντών Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης, η Δημοτική Σύμβουλος Έρη Καραμηνά η οποία συμμετείχε και στην ποδηλατάδα, η Δ/ντρια του Κ.Α.Π.ΠΑ. Βάσω Καρακίτσου.
Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε ο Τομεάρχης Αθλητισμού Στράτος Κάννος. Από την Cosmote δυναμικό παρόν έδωσαν οι Κική Ζαννιά, σύμβουλος Ομίλου OTE- Cosmote, Γ. Γεωργόπουλος Δ/ντής κατασκευών ομίλου ΟΤΕ και οι Μαρία Πάχου και Κατερίνα Νικάκη από την Υποδ/νση εξωτερικής επικοινωνίας ΟΤΕ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.