“Νυσταγμένα” δημοτικά συμβούλια στα 3Β




Τα...αργοπορημένα Δημοτικά Συμβούλια του Δήμου

Πραγματοποιήθηκε στις 8/4 το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.
Η καθιερωμένη πλέον καθυστέρηση…της συνεδρίασης είναι πλέον συχνό φαινόμενο. Αυτή τη φορά ξεκίνησε το συμβούλιο  35′ αργότερα από την προγραμματισμένη ώρα (20:05 αντί 19:30).
Υπέυθυνος για την…έναρξη ήταν ο Δήμαρχος Σ.Πανάς ο οποίος είπε στον Πρόεδρο του Δ.Σ να αρχίσει επιτέλους την συνεδρίαση.Τόσο ο Δήμαρχος, όσο και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκίνησαν την διαδικασία με το συγκεκριμένο ζήτημαΕδώ και 2 χρόνια τα συμβούλιο τα κάναμε κάθε Δευτέρα στις 18:30 εκτός από έκτακτες περιπτώσεις είπε ο Δήμαρχος, για να συμπληρώσει ο Κωνσταντέλλος θα πρέπει να ορίσουμε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα που θα γίνεται το Δ.Σ.Αντιδράσεις υπάρχουν και από Δημοτικούς Συμβούλους καθώς όπως αναφέρουν, είχαν συνηθίσει συγκεκριμένη ημέρα και ώρα να πραγματοποιούνται τα συμβούλια και είχαν την δυνατότητα να προγραμματίζουν και τις δουλειές τους. Επίσης όταν τα συμβούλια έχουν ώρα έναρξης στις 20:00, πολλές φορές τελειώνουν τα…ξημερώματα με τον ανθρώπινο οργανισμό να είναι καταπονημένος για να πάρει σημαντικές αποφάσεις.

Αξίζει να αναφέρουμε πως λίγο καιρό πριν, είχε οριστεί να γίνει συμβούλιο Παρασκευή στη 13:00, αλλά ευτυχώς η ημέρα και ώρα άλλαξε καθώς δεν θα πήγαινε κανένας.

(notiareport.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.