Κωμωδία με Κουτλίδη και Σουφλέρη στον Πανιώνιο




Κωμωδία με Κουτλίδη και Σουφλέρη στον Πανιώνιο

 (e-epikaira.gr)

Ούτε σε ομάδες τοπικών κατηγοριών της επαρχίας δεν γίνονται αυτά τα πράγματα…

Απίστευτα και κωμικά πράγματα έλαβαν χώρα στα διοικητικά του Πανιωνίου λίγα 24ώρα μετά τη λήξη του αγώνα με την Ξάνθη, ο οποίος ουσιαστικά εδραίωσε και μαθηματικά την παραμονή του «Ιστορικού» στη μεγάλη κατηγορία.

Ο γενικός διευθυντής του Πανιωνίου Βαγγέλης Σουφλέρης κι ο διευθυντής ποδοσφαίρου των «κυανέρυθρων» Λάζαρος Κουτλίδης, υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους στη διοίκηση, γεγονός που όπως ήταν φυσιολογικό δημοσιοποιήθηκε άμεσα στα ΜΜΕ και που συμβαίνει σε όλες τις ομάδες. Οι λόγοι παραίτησης των 2 ανδρών δεν έγιναν ευρέως γνωστοί. Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της παραίτησης αυτής αρχίζει η κωμωδία, που εκθέτει πανελληνίως τον Πανιώνιο.

Όπως φρόντισαν να διαρρεύσουν στον τύπο τόσο ο Λάζαρος Κουτλίδης, όσο και Βαγγέλης Σουφλέρης«παραιτήθηκαν έτσι ώστε να διερευνήσουν τις προθέσεις των μελών του νέου ΔΣ προς το πρόσωπό τους» (!!!)

Και επίσης πως «οι δυο παράγοντες του Πανιωνίου σε περίπτωση που διαπιστώσουν ότι τα νέα μέλη του ΔΣ δεν έχουν την πρόθεση να τους στηρίξουν, τότε θα εμμείνουν στις παραιτήσεις τους και θα αποχωρήσουν από τους «κυανέρυθρους». Σε διαφορετική περίπτωση θα προχωρήσουν στην υλοποίηση του σχεδιασμού της νέας χρονιάς, τον οποίο έχουν ήδη φτιάξει» (!!!)

Πρωτόγνωρα και κωμικά πράγματα που δεν συμβαίνουν ούτε σε ομάδες μικρών χωριών και όμως οι 2 αυτοί «εισαγόμενοι» έμμισθοι παράγοντες της κυανέρυθρης ΠΑΕ, τα πράττουν σε μία ομάδα του βεληνεκούς του Πανιωνίου, εκθέτοντας την ανεπανόρθωτα. Είναι σίγουρο, πως οι 2 αυτοί κύριοι δεν γνωρίζουν σε ποια ομάδα βρίσκονται, αφού ο ένας δεν είχε σχέση με το ποδόσφαιρο μέχρι να έρθει στον Πανιώνιο και ο άλλος είχε θητεύσει σε ομάδες πολύ χαμηλότερων κατηγοριών (και εκεί όχι με ιδιαίτερη επιτυχία). Σε ποια ομάδα τους έφεραν όμως γνωρίζουν πολύ καλά οι «υπεύθυνοι» του Πανιωνίου οι οποίοι τους προσέλαβαν, με παχυλούς μάλιστα μισθούς σε εποχή κρίσης…

Αποτελεί ερωτηματικό, τι θα πράξει η νεοεκλεγείσα διοίκηση του Πανιωνίου με τους 2 αυτούς κυρίους, οι οποίοι ξεπέρασαν κάθε όριο με την τελευταία αυτή τους ενέργεια…

 

Δ.Π.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.