Οι Τράχωνες στη Γ’ Εθνική – συνέντευξη με τον “πορτιέρο” Πέτρο Καραβατά




Πες μας λίγα πράγματα για την σεζόν που μόλις τέλειωσε?
Η χρονιά εξελίχθηκε σε θρίαμβο παρόλα τα προβλήματα (κυρίως οικονομικά) που υπήρχαν από την αρχή του πρωταθλήματος. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και τους προπονητές γιατί ήμασταν κυριολεκτικά μία οικογένεια μέσα στα αποδυτήρια και παλέψαμε μέχρι το τέλος ενωμένοι σαν γροθιά.
Ο στόχος ήταν η άνοδος της ομάδας στη Γ’ Εθνική και θα περίμενε κανείς ότι θα είχε επιτευχθεί νωρίτερα μιας και φέτος το ρόστερ ήταν ποιοτικότερο από άλλες χρονιές. Όμως η υπόθεση άνοδος επισφραγίστηκε στην τελευταία αγωνιστική εκτός έδρας με αντίπαλο τον Αιολικό ύστερα από μία σειρά καλών εμφανίσεων της ομάδας στο δεύτερο γύρο.
Επηρέασε την απόδοσή σας το ότι δεν αγωνιζόσασταν στην φυσική σας έδρα?
Η ομάδα φέτος ταλαιπωρήθηκε αρκετά καθώς όλα τα παιχνίδια ήταν εκτός έδρας αφού ενάμιση χρόνο τώρα το γήπεδο είναι σφραγισμένο. Ο αρμόδιος φορέας (Δήμος Αλίμου) που ασχολήθηκε με το θέμα δεν έδειξε το απαιτούμενο ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα το γήπεδο να μην πάρει την έγκριση που έπρεπε ώστε να αγωνιζόμαστε στη φυσική μας έδρα.
Ακούγεται έντονα ότι η ομάδα δεν ήταν εντάξει στις υποχρεώσεις της απέναντι σου?
Η αλήθεια είναι ότι ύστερα από τόσα χρόνια θα περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση από τη μεριά της διοίκησης απέναντι στο πρόσωπό μου. Εγώ από τη μεριά μου στήριζα την ομάδα κι έκανα ό,τι περνούσε από τα χέρια μου όταν έπρεπε.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.