Με παιδικά χαμόγελα “πλημμύρισαν” οι Παιδικοί Σταθμοί του Αλίμου




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 5 Απριλίου 2013, η έκθεση Παιδικού Βιβλίου στους τέσσερις Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Αλίμου (Θουκυδίδου, Μανδηλαρά, Κοτζιά, Ελευθερίου Βενιζέλου), η οποία διοργανώθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου, ημέρα γέννησης του μεγάλου Δανού Παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.
Στόχος των Παιδικών Σταθμών μέσα απ’ αυτήν την προσπάθεια, ήταν να φέρουν τα παιδιά κοντά στο Βιβλίο, το οποίο μέσα από τις σελίδες του με τη δύναμη των εικόνων και των λέξεων, προσφέρει ένα ταξίδι στη φαντασία, τη χαρά, τη γνώση, τη ζωή.
Με χαμόγελα και βιβλιοχαρά «πλημμύρισε» ο χώρος της έκθεσης, όταν κατά την είσοδο τους στους Παιδικούς Σταθμούς, τα μικρά παιδιά αντίκρισαν έκπληκτα τόσα πολλά βιβλία, όλα στη διάθεσή τους για εξερεύνηση.
Οι γονείς εξέφρασαν την ευχαρίστησή τους προς την Διοίκηση, την Διευθύντρια, τις Προϊσταμένες και το εκπαιδευτικό προσωπικό, για τις πρωτοβουλίες που παίρνουν οι οποίες αναβαθμίζουν περαιτέρω το παιδαγωγικό πρόγραμμα που πραγματοποιείται καθημερινά στους Παιδικούς Σταθμούς.
Στην έκθεση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Αλίμου Θάνος Ορφανός, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους γονείς, οι οποίοι του εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το σημαντικό έργο που επιτελείται στους Παιδικούς Σταθμούς. Ο ίδιος δε τόνισε: «ότι παρά τις δυσκολίες των καιρών οι Παιδικοί Σταθμοί είναι στην προτεραιότητα του Δήμου» και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο Νίκο Παπανικολάου, τηνΔιευθύντρια Παναγιώτα Νικολάου και όλο το προσωπικό, για τις προσπάθειες που καταβάλουν, ώστε να προσφέρουν στα παιδιά των δημοτών την καλύτερη δυνατή φροντίδα και διαπαιδαγώγηση.


Την έκθεση Παιδικού Βιβλίου στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς
παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αλίμου Θάνος Ορφανός, ενώ διακρίνεται
ο Πρόεδρος των ΔΠΣΑ Νίκος Παπανικολάου (δεξιά), ο Αντιπρόεδρος
Οδυσσέας Κορακίδης
 (αριστερά) και η Διευθύντρια Παναγιώτα Νικολάου.


Στιγμιότυπο από την Βιβλιοχαρά στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.