Oρφανός:”με τιμώρησαν οι εντολοδόχοι”




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Οι εντολοδόχοι της ΤΡΟΪΚΑ «πέταξαν» από το Δ.Σ. της ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ Α.Ε. το Δήμαρχο Αλίμου Θάνο Ορφανό, ο οποίος συμμετείχε θεσμικά, ως εκπρόσωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΕΔΑ).
Με πρόσχημα την ανασύσταση του Δ.Σ. της ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ Α.Ε., «ξήλωσαν» και τον Πρόεδρο, καθηγητή του Χάρβαρντ Σπύρο Πολλάλη.

Τώρα πλέον «έπεσαν» οι μάσκες!!! Αποκαλύφθηκαν τα προσωπεία!!!

Οι εντολοδόχοι των ντόπιων και ξένων συμφερόντων που είναι έτοιμοι να κατασπαράξουν το «φιλέτο» του Ελληνικού «τιμώρησαν» το Δήμαρχο Αλίμου Θάνο Ορφανό, ο οποίος μαζί με το Δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης, έχουν ήδη προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, όπου με αιτιολογημένη και νομικά τεκμηριωμένη πρόταση ζητούν να σταματήσει το ξεπούλημα της έκτασης του πρώην αεροδρομίου.
«Τιμώρησαν» επίσης και τον καθηγητή Σπύρο Πολλάλη, ο οποίος είχε διατυπώσει αντιρρήσεις για τον τρόπο με τον οποίο το ΤΑΙΠΕΔ προχωρά την διαδικασία του διαγωνισμού.
Το ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ και η ΤΡΟΪΚΑ προσπάθησαν τάχα να φοβίσουν το Δήμαρχο Αλίμου και τους άλλους Δημάρχους, ο οποίος σε συνέντευξη τύπου (17 Απριλίου 2013) στο πλαίσιο της Ημερίδας για το Ελληνικό, που διοργανώνεται το Σάββατο 20 Απριλίου 2013, επανέλαβε την ξεκάθαρη θέση του, περί δημιουργίας κοινόχρηστου Μητροπολιτικού Πάρκου Υψηλού Πρασίνου με ήπιες πολιτιστικές, αθλητικές, ερευνητικές και άλλες δραστηριότητες, σύμφωνα με τη μελέτη που έχει εκπονήσει το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο για λογαριασμό των τριών όμορων Δήμων.
Θα μας βρουν μπροστά τους, αντίθετους σε οποιαδήποτε απόπειρα ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, όσοι σχεδιάζουν κάτι τέτοιο και θα αγωνιστούμε διεκδικώντας τη δημιουργία ενός κοινόχρηστου Μητροπολιτικού Πάρκου Πρασίνου για όλους τους κατοίκους της Αθήνας.

Από το Γραφείο Τύπου &
Δημοσίων Σχέσεων

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.