Οι 8 πιο πετυχημένοι άνδρες μοντέλα (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Ο Cole Mohr, το κοκαλιάρικο αγόρι από το Χιούστον, που είναι γνωστό για τα τατουάζ του. Έχει  αποτελέσει πηγή έμπνευσης του σχεδιαστή Hedi Slimaneο οποίος αναβίωσε την ανδρική μόδα στο Παρίσι.

Ο Taylor Fuchs

έκανε μια γρήγορη ανάβαση στα ανώτερα κλιμάκια της βιομηχανίας modeling.  Ανακαλύφθηκε σε ένα μπαρ και τελικά υπέγραψε συμβόλαιο με την  Public Image Worldwide. Έχει δουλέψει για τον Yves Saint Laurent, D & G και Fendi κ.α.

Ο Μattias Lauridsen

 

έχει απολαύσει μια σχετικά μακροπρόθεσμη επιτυχία του από το ντεμπούτο το 2003. Έχει χρησιμοποιηθεί σε καμπάνιες των Costume National και Hugo Boss και έχει υπογράψει μεγάλα συμβόλαια. Επίσης είναι το πρόσωπο της καμπάνιας της Gucci για το άρωμα αυτής της άνοιξης.

Ο Μatt Gordon

ήταν  μοντέλο στην πατρίδα του τον Καναδά πριν μετακομίσει στην Νέα Υόρκη το 2007. Υπήρξε το πρόσωπο της Gucci, έκανε μια καμπάνια αρώματος Escada και έκανε πασαρέλες για σπουδαίους οίκους, όπως Jean Paul Gaultier και John Galliano.

Ο Nick Snider

 

είναι το χρυσό αγόρι της Prada. Είναι το πρόσωπο της φίρμας αποκλειστικά τα δυο τελευταία χρόνια.

 

Ο Marcus Hedbrandh

ο οποίος κατάγεται από τη Σουηδία, ανακαλύφθηκε στους δρόμους του Άμστερνταμ. Από τότε, έχει περπατήσει σε πασαρέλες για τους Dolce & Gabbana, Alexander McQueen και Burberry. Έχει επίσης εμφανιστεί στις σελίδες του V Magazine,  του GQ και του10 +.

Ο Evandro Soldati

εχειμια σχετικά μακρά καριέρα καθώς η μητέρα του τον πήγε σε εφηβικό διαγωνισμό για μοντέλα στην πατρίδα του την Βραζιλία. Ο Soldati είναι σήμερα στις καμπάνιες του Armani  και των Dolce & Gabbana.

Ο Sean  Opry

 

έχει συνεργαστεί με πολλές διακεκριμένες διαφημιστικές καμπάνιες, όπως του Calvin Klein και του Armani, και πασαρέλες, όπως Fendi, Dolce & Gabbana και Bottega Veneta.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.