Σαμπαντέλ – ΝΟΒ: 9-8




(nov.gr)

Το καλύτερο δυνατό έκανε η γυναικεία μας ομάδα απέναντι στην ισπανική Σαμπαντέλ όμως τελικά ηττήθηκε με 9-8, στον ημιτελικό του Champions Cup. Έτσι η ομάδα μας, με 5 συμμετοχές σε Final Four τα τελευταία 6 χρόνια και 4 τελικούς, θα παίξει για πρώτη φορά στο μικρό τελικό της διοργάνωσης.
Το στοιχείο που έκανε τη διαφορά και, ουσιαστικά, έκρινε το σημερινό αγώνα ήταν το κακό ποσοστό των αθλητριών μας στην παίκτρια παραπάνω καθώς και το γεγονός ότι οι Ισπανίδες αντέδρασαν άμεσα τόσο στο πρώτο σερί της ομάδας μας (μετέτρεψαν το 2-3 σε 5-3) όσο και στο 2ο (από 6-6 σε 8-6, σε 30”), με αποτέλεσμα ο ΝΟΒ να σηκώνει το ψυχολογικό βάρος ότι υπολείπεται στο σκορ.
Mια ήττα δεν κάνει ποτέ χαρούμενη μια ομάδα που έχει μάθει στις νίκες και τους τίτλους. Ωστόσο, δεδομένων των συνθηκών, αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στις κοπέλες του ΝΟΒ, τον Κώστα Δήμου και όλο το τιμ των συνεργατών του, για την παρουσία στο Final Four και την εμφάνιση απέναντι στις Ισπανίδες, που θεωρούνταν ως το φαβορί της διοργάνωσης από την αρχή της σαιζόν. Ας μην ξεχνάμε το χαμηλό μέσο όρο ηλικίας της ομάδας και τις προοπτικές που ανοίγονται για το μέλλον. Σήμερα, προφανώς, δεν ήταν δυνατόν να γίνει κάτι περισσότερο.
Τα στοιχεία του αγώνα :
Σαμπαντέλ-ΝΟΒ:9-8 (2-2, 4-3, 2-1, 1-2)
Oι σκόρερς :
Σαμπαντέλ (Νάνι Γκουιού) : Ορτίθ 2, Σουτς 2, Μόργκεν, Γκαρσία, Πένα, Φερνάντεθ, Ντόμενετς
ΝΟΒ (Κώστας Δήμου) : Ασημάκη 2, Γερόλυμου 2, Χυδηριώτη, Λιόση, Κουτέλη, Κοντογιάννη
To υπόλοιπο πρόγραμμα της διοργάνωσης (ώρες Ελλάδος) :
Παρασκευή
20:30 Κινιέφ-Έγκερ
Σάββατο
17:30 μικρός τελικός
19:00 Τελικός

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.