Έρχεται τον Ιούνιο το μετρό στον Άλιμο -επίσκεψη Τσαμπαρλή στην “Αττικό Μετρό”




(alimos.com)

Τα εγκαίνια του σταθμού του Μετρό στον Άλιμο πλησιάζουν, ο Δήμος όμως ακόμα δεν έχει προχωρήσει στις παρεμβάσεις που θα επιτρέψουν την ομαλή και χωρίς επιβαρύνσεις για τους περιοίκους λειτουργία του. Ο επικεφαλής της μειοψηφίας κ. Νίκος Τσαμπαρλής, με δική του πρωτοβουλία επισκέφτηκε την Αττικό Μετρό και είχε συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Χρήστο Τσίτουρα. Κατά την συνάντηση, που διήρκησε πέραν της μίας ώρας, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί πλήρως για την πορεία των εργασιών αλλά και να εκφράσει την απογοήτευση του γιατί η ανάπλαση περιορίστηκε αυστηρά στα όρια του σταθμού, υπογραμμίζοντας έτσι την αντίθεση που εμφανίζεται σε σύγκριση με τον ευρύτερη περιοχή.

Διατύπωσε το αίτημα όπως η Αττικό Μετρό μελετήσει και εκτελέσει έργα ανάπλασης που θα ενταχθούν στο ΕΣΠΑ. Συζητήθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις για τις οποίες ο κ Τσαμπαρλής θα ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο στην επόμενη συνεδρίαση του.
Ο κ. Νίκος Τσαμπαρλής στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο εξέφρασε την απογοήτευση του γιατί ο Δήμος τόσα χρόνια δεν έκανε την παραμικρή προετοιμασία στην περιοχή.
Είπε χαρακτηριστικά ότι το μόνο μέλημα του Δημάρχου ήταν η μεταφορά ενός περιπτέρου από το Κάτω Καλαμάκι στην σκάλα του Μετρό!!!


Νίκος Τσαμπαρλής Επίσκεψη στην Αττικό Μετρό
Ο κ. Νίκος Τσαμπαρλής με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Αττικό Μετρό, κ. Χρήστο Τσίτουρα

Νίκος Τσαμπαρλής Επίσκεψη στην Αττικό Μετρό

Νίκος Τσαμπαρλής Επίσκεψη στην Αττικό Μετρό

Σταθμός Μετρό “ΑΛΙΜΟΣ”


Νίκος Τσαμπαρλής Επίσκεψη στην Αττικό Μετρό

Νίκος Τσαμπαρλής Επίσκεψη στην Αττικό Μετρό

Περιβάλλον χώρος σταθμού μετρό “ΑΛΙΜΟΣ”


Νίκος Τσαμπαρλής Επίσκεψη στην Αττικό Μετρό

Ενημέρωση και για τον ευρύτερο σχεδιασμό της Αττικό Μετρό 


Το περίπτερο … 


Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Έρχεται τον Ιούνιο το μετρό στον Άλιμο -επίσκεψη Τσαμπαρλή στην “Αττικό Μετρό”

  • 28/05/2013 at 8:26 μμ
    Permalink

    ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ…!
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ 2 ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ…!
    Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΥΤΙΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΩΝ ΜΠΛΕ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΑΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ ΤΟΥ , ΠΟΤΙΖΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΦΥΤΕΥΟΝΤΑΣ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΟΥΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ…!
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΣΕ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.