Ενθουσιασμός στη Βενεζουέλα με τη νέα υπουργό αθλητισμού
(kourdistoportocali.com)
Εντυπωσιακά ξεκινάει τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης του εκλιπόντος προέδρου Ούγκο Τσάβες, ο νέος πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο. Ανάμεσα στα νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το κυβερνητικό σχήμα βρίσκεται η ξιφομάχος Αλεχάνδρα Μπενίτες καθώς επελέγη ως επικεφαλής του υπουργείου Αθλητισμού.
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας ανακοίνωσε την τοποθέτηση της 32χρονης πρωταθλήτριας ξιφασκίας καθώς και των άλλων κυβερνητικών στελεχών μέσω διαγγέλματος που μεταδόθηκε ζωντανά από το κρατικό τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό δίκτυο.
Η Μπενίτες έχει πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, του Πεκίνου το 2008 και του Λονδίνου το 2012 ενώ παράλληλα ασκεί το επάγγελμα της οδοντιάτρου.

Αμέσως τα λατινοαμερικανικά μέσα ενημέρωσης της έδωσαν τον τίτλο της «Ωραίας του Αθλητισμού» ή της «Υπουργού – Μοντέλου» καθώς η όμορφη Αλεχάνδρα έχει περπατήσει και σε αρκετές από τις πασαρέλες μόδας του κόσμου ενώ έχει πάρει μέρος και σε πολλές διαφημιστικές καμπάνιες.
Πολλά από αυτά μάλιστα… ξέθαψαν και παλαιότερη φωτογράφισή της στο περιοδικό «Ultima Noticias» όπου, κρατώντας μόνο το ξίφος και τη μάσκα της, δήλωνε: «Τα ρούχα μπορούν να κρύψουν πολλά πράγματα. Όταν είσαι γυμνός, αντίθετα, είσαι ο εαυτός σου».

Ενθουσιασμένη για τα νέα της καθήκοντα η Μπενίτες έγραψε στο Twitter όπου έχει περισσότερους από 60 χιλιάδες followers: «Αποτελεσματικότητα ή τίποτε! Από σήμερα ανοίγεται μπροστά μου μια νέα πρόκληση και υπόσχoμαι ότι θα υπερασπιστώ την πατρίδα μου με την ίδια αφοσίωση που έδειχνα και ως αθλήτρια».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.