Ενημέρωση – συζήτηση για το Μετρό
ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ στις 7:00 μ.μ.

ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Συμπολίτες & Συμπολίτισσες,

Με βάση την ενημέρωση που έχουμε, τον ερχόμενο Ιούνιο ξεκινά η λειτουργία των σταθμών του Μετρό στην περιοχή μας, χωρίς ωστόσο μέχρι σήμερα να έχουν δοθεί λύσεις σε επείγοντα θέματα που σχετίζονται με τη λειτουργία τους και τα οποία ο δήμος μας έχει θέσει όλο το προηγούμενο διάστημα στους αρμόδιους φορείς.

Πιο συγκεκριμένα, ζητούμε τη δημιουργία επαρκών τροφοδοτικών γραμμών του ΟΑΣΑ και σταθμό μετεπιβίβασης των λεωφορείων, έτσι ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες να μπορούν να μετακινούνται από τις διάφορες γειτονιές προς τους σταθμούς του μετρό χωρίς να χρησιμοποιούν το αυτοκίνητό τους.

Ζητούμε επίσης τη δημιουργία χώρου στάθμευσης για τα αυτοκίνητα μέσα στο χώρο του πρώην αεροδρομίου κοντά στους σταθμούς του μετρό.

Θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε και να ακούσουμε τις γνώμες σας για παρεμβάσεις που θα μπορούσε να κάνει ο δήμος μας (κυκλοφοριακές και άλλες) γύρω από τον σταθμό «Άλιμος».

Για όλα αυτά σας προσκαλούμε στην ενημέρωση – συζήτηση που διοργανώνει ο Δήμος μας τη Δευτέρα 15 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Μπουμπουλίνας 3).

Ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης
Χρήστος Κορτζίδης

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.