Εκστρατεία εθελοντικής προσφοράς
Εκστρατεία εθελοντικής προσφοράς για τη στήριξη των οικονομικά αδύναμων οικογενειών, διοργανώνει ο Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης ενόψει των εορτών του Πάσχα.“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου

Από την Τετάρτη 24 Απριλίου έως την Παρασκευή 26 Απριλίου, όσοι δημότες επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν τυποποιημένα τρόφιμα, είδη οικιακής χρήσης, δωροεπιταγές κ.ά. στα εξής σημεία:
– Στα γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου (Ζεφύρου 2, Βούλα – τηλ. 213 2020113). Υπεύθυνη είναι η κ. Ιωάννα Χατζάτογλου.

– Στο ΚΑΠΗ Βάρης (Τερψιχόρης 4, Βάρη – τηλ. 210 8972203). Υπεύθυνη είναι η κ. Όλγα Τσίμου.

Τα προϊόντα που θα συγκεντρωθούν, θα παραδοθούν σε άπορες οικογένειες οι οποίες είναι καταγεγραμμένες στα μητρώα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου. Η παράδοση θα γίνει τη Μεγάλη Δευτέρα, 29 Απριλίου και τη Μεγάλη Τρίτη, 30 Απριλίου.
Σας καλούμε και αυτό το Πάσχα να κάνουμε πράξη το μήνυμα της αγάπης, της αλληλεγγύης και της ελπίδας. Ας συμμετέχουμε όλοι, με ό,τι μπορεί ο καθένας μας να διαθέσει, ώστε ειδικά τις άγιες αυτές ημέρες, κανένας συμπολίτης μας να μη νοιώσει μόνος.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.