Δύο ευρώ για να ξαναπερπατήσει η Άννα (EIKONEΣ+VIDEO)
H ‘Αννα για τον ΕΣΠΙ (Ελληνικος Συλλογος Προστασιας Ιπποειδων) είναι συνώνυμο της θέλησης να ξεπεραστούν και τα πιο δύσκολα εμπόδια. Είναι το όνομα του αλόγου που κάθε μέρα μαθαίνει στους ανθρώπους που την περιποιούνται πώς τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αρκεί να παλέψεις με όλη σου την δύναμη για να το καταφέρεις.

Μας μιλάει με το κουράγιο της και εμείς από την πρώτη φορά που αντικρύσαμε το κομμένο πόδι της στις φωτογραφίες των φίλων εθελοντών που την βρήκαν έχουμε αποφασίσει να γυρίσουμε τον κόσμο ανάποδα και να τα καταφέρουμε.
Ανδρέας Κονδύλης: Προστατεύουμε και διεκδικούμε τα συμφέροντα του Δήμου και του πολίτη, και δεν κάνουμε πίσω ούτε εκατοστό!!

Tης είχαν δέσει το πόδι με αλυσίδα και την άφησαν να πεθάνει. Εκείνη το τράβηξε με τόση δύναμη και το έκοψε για να ελευθερωθεί!

Ξέρουμε πως για όλους μας η εποχή είναι δύσκολη και για αυτό ζητάμε να μας βοηθήσετε δίνοντας μόνο ένα ευρώ ο καθένας. Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσουμε να μαζέψουμε το ποσό που χρειάζεται για να αγοράσουμε το προσθετικό μέλος αλλά και για να ανταπεξέλθουμε στα έξοδα της καθημερινής περιποίησης.

Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα να κάνουμε με την Άννα αλλά αξίζει τον κόπο και την αγάπη μας.

http://www.facebook.com/greekhorsepro…
www.greekhorseprotection.com

http://www.youtube.com/watch?v=TAzpAPVlyYQ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.