Διαμαρτυρία από το Σύλλογο Αμπελακίων Αλίμου




Ο Σύλλογος Αμπελακίων απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς το Δήμαρχο Αλίμου για την απαράδεκτη κατάσταση που δημιούργησαν Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης του, την Κυριακή 14 Απριλίου. Υπενθυμίζεται ότι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κορακίδης και Μανωλαράκη προσπάθησαν να εμποδίσουν τη δράση του Συλλόγου Αμπελακίων για διάθεση ελληνικών ποιοτικών προιόντων χωρίς μεσάζοντες.

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής (αρ.πρωτ.6944/18-04-2013):

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε

Με θλίψη διαπιστώσαμε την προσπάθεια ματαίωσης της συμμετοχής του Συλλόγου μας και της Πρωτοβουλίας Εθελοντών Αλίμου, στη δράση ‘Κυριακή των παραγωγών’ του Δήμου Αλίμου την Κυριακή 14 Απριλίου 2013.

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Σύλλογός μας μαζί με την Πρωτοβουλία Εθελοντών Αλίμου έχει πρωτοστατήσει στη διοργάνωση και προώθηση κοινωνικών δράσεων και ειδικότερα του Κινήματος Χωρίς Μεσάζοντες.

Η αντιμετώπιση του Συλλόγου μας από κάποιους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξής σας, προεξεχώντων των κκ Κορακίδη και Μανωλαράκη, δεν τιμά ούτε τους ίδιους αλλά ούτε και την Δημοτική Αρχή που εκπροσωπούν.

Είναι πραγματικά θλιβερό εκλεγμένοι Σύμβουλοι να στρέφονται κατά ενός θεσμοθετημένου φορέα κατοίκων της πόλης μας.

Την ώρα που με βάση το σύνθημά σας ‘Κανένας μόνος του σε αυτή την κρίση’ θα έπρεπε όλοι να είμαστε ενωμένοι μπροστά στο τέρας της οικονομικής κρίσης, ο Σύλλογός μας εκτός των άλλων, είχε να αντιμετωπίσει και τον ελέγχο των αστυνομικών αρχών, οι οποίες κλήθηκαν από τους εν λόγω Δημοτικούς Συμβούλους οι οποίοι επέδειξαν ένα αδικαιολόγητο μένος εναντίων του Συλλόγου και κατ’επέκταση και των κατοίκων που εκπροσωπεί.

Θα θέλαμε να ζητήσουμε από τη Δημοτική Αρχή την έγγραφη και απερίφραστη καταδίκη της δυσμενούς αντιμετώπισης του Συλλόγου μας από τους συγκεκριμένους Συμβούλους και τη δέσμευση ότι ο Σύλλογός μας μαζί με την Πρωτοβουλία Εθελοντών Αλίμου θα μπορεί από τώρα και στο εξής να συμμετέχει ελεύθερα και χωρίς προσκόμματα σε ανάλογες δράσεις του Δήμου Αλίμου.

Με τιμή

Η Πρόεδρος: Κονδύλη Ειρήνη

Ο Γ.Γραμματέας: Τουρκομανώλης Κων/νος

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.