Γιάννης Kωνσταντάτος: “αποτυχημένος δήμαρχος ο Κορτζίδης”




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

H δήλωση του δημάρχου ότι, αν χρειαστεί, θα εμποδίσει την λειτουργία των σταθμών του ΜΕΤΡΟ στην πόλη μας, μόνο ως αστεία μπορεί να χαρακτηριστεί και γίνεται, προφανώς, για να κρύψει την ολιγωρία και εγκληματική του καθυστέρηση, τρία χρόνια τώρα, στο να προετοιμάσει τις γειτονιές μας για το σημαντικό αυτό γεγονός.

Εμείς, έγκαιρα τον είχαμε προειδοποιήσει και τον είχαμε καλέσει ακόμη και με συγκέντρωση διαμαρτυρίας να εφαρμόσει έγκαιρα μελέτες κυκλοφοριακής ρύθμισης στις περιοχές των σταθμών του ΜΕΤΡΟ και όπου αλλού χρειαζόταν, κάτι όμως που δεν έκανε.

Δεν υπάρχει δημότης του Ελληνικού-Αργυρούπολης που να μην θέλει να λειτουργήσουν άμεσα και οι τρείς σταθμοί του Μετρό (ΑΛΙΜΟΥ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ). Δηλώνουμε δε κατηγορηματικά ότι θα εμποδίσουμε, ως αξιωματική αντιπολίτευση, κάθε σχέδιο ή απόπειρα του Δημάρχου για τυχόν καταλήψεις, προκειμένου να μην λειτουργήσει το ΜΕΤΡΟ στην προγραμματισμένη ώρα του.

Ο δήμαρχος δεν θα βρει απέναντι του μόνο εμάς, αλλά και ολόκληρη την κοινωνία της πόλης μας, σε όποιες ενδεχόμενες κινήσεις του για εντυπωσιασμό, που θα πληρώσουν, τελικά, μόνο οι δημότες.

Σε άλλες χώρες με άλλο πολιτικό πολιτισμό, δήμαρχος που δεν θα είχε κάνει τίποτα απολύτως για τις γειτονιές του και θα το παραδεχόταν μάλιστα δημόσια ότι καθυστέρησε, θα είχε ήδη παραιτηθεί από το αξίωμα του, ως αποτυχημένος!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.