“Αντάρτικο” Ορφανού για το Ελληνικό




Ένα 24ωρο μετά τις δηλώσεις στο notia.gr του δημάρχου Αλίμου ότι το τίμημα για το αεροδρόμιο είναι εξευτελιστικό, ήρθε ο “αποκεφαλισμός” του. Με οδηγίες της τρόικα τον αντικατέστησαν από το Δ.Σ της ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΑΕ  λόγω της στάσης που κράτησε ενάντια στο ξεπούλημα του Ελληνικού, προσφεύγοντας στο ΣτΕ μαζί με τον Δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης.
Με έκτακτη τροποποίηση του καταστατικού της ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΑΕ κατήργησαν τον Δήμαρχο Αλίμου, ο οποίος συμμετείχε θεσμικά ως εκπρόσωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΕΔΑ), καθώς επίσης και τον πρόεδρο του Δ.Σ καθηγητή Σπύρο Πολλάλη, ο οποίος είχε επίσης διατυπώσει αντιρρήσεις για τον τρόπο που προχωράει το ΤΑΙΠΕΔ την διαδικασία του διαγωνισμού.

Ο Δήμαρχος Αλίμου δήλωσε ότι…., «η αντικατάστασή του έγινε με οδηγίες της τρόικα, λόγω της στάσης που κράτησε ενάντια στο ξεπούλημα του Ελληνικού, προσφεύγοντας στο ΣτΕ μαζί με τον Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης Χρήστο Κορτζίδη».
Ως νέα μέλη φέρονται οι, Σοφία Αθανασοπούλου και Κων/νος Κανάρης. Η κυρία Αθανασοπούλου είναι πρότζεκτ Μάνατζερ στο ΤΑΙΠΕΔ και ενδεχομένως να καταλάβει τη θέση του Σπύρου Πολλάλη.
Του Γ.Σπ.Π.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.